Продавец ⭐FRESH⭐-натуральные препараты и косметика развивает свой бизнес на Prom.ua 8 лет.
Знак PRO означает, что продавец пользуется одним из платных пакетов услуг Prom.ua с расширенными функциональными возможностями.
Сравнить возможности действующих пакетов
Корзина
3412 отзывов
Очередь в обработке заказов из США около 14 дней! 
Харьков, Одесса, Днепр, Львов, Запорожье, Кривой Рог, Каменское, Мариуполь, Николаев, Херсон, Сумы, Полтава, Донецкая обл., Луганская обл., Киев, Украина
+380 (67) 807-21-08
+380 (95) 682-34-54
⭐FRESH⭐-натуральные препараты и косметика

Як спекти традиційний хліб?

У попередній статті obnażającym проаналізовані різні види хліба pieczywa.Odkryliśmy трюк, який використовують пекарні оптом, щоб знизити витрати на виробництво, що не завжди добре впливає на наше здоров'я і якість випечкі.Сегодня ще одну дозу інформації про хліб.

 

Хліб Калорії

Традиційний хліб має енергію швидкістю близько 230-300 ккал/100 г,але ми їмо його зазвичай з добавками, такими як вершкове масло, м'ясо, сири, соління, що призводить до збільшення бутерброди калорії.Будьте обережні, про хліб світла, який іноді дається 100 г продукту, це більше калорій, ніж звичайний хліб. Ефект від цього є хліб у зв'язку з меншими порціями - маленькі, тонкі, хрусткі шматочки, вагою менше регулярної бутерброд, і, таким чином, забезпечують менше калорій, ніж їх звичайні колеги.

 

 

 

 

Без глютену

Альтернативний варіант для тих, хто не може або не хоче їсти хліб, спечений з борошна пшеничного або житнього хліба кукурудзи рису. Числі стійких клейковини не доведеться жертвувати бутерброди - вони можуть, особливо у великих містах, я сама знайти підходящі для клейковини хліб, як правило, відзначені схрещених мечів. На жаль, це, як правило, трохи дорожче, ніж традиційна випічка.

 

Зроби сам

Цікава ідея називається. Ватикан хліб щастя, який насправді солодкий пиріг. Ідея проста-при підготовці тесту (який займає відповідно до правило, 10 днів) повинна бути розділена на чотири частини, одна для випічки хліба, а інші, щоб віддати людям, які бажають вам добре (і ми знаємо, Торт з ними втрачається) . На момент підготовки хліб Тісто має бути час від часу "відгодовувати" різних компонентів. традиції хлібом вона була, ймовірно, той факт, що тільки дріжджі були не так широко доступні і сусіди поділилися своїм закваски. Після отримання рідкого розчину іншої людини почав виробництво хліба. наступний рецепт, якщо ви хочете взяти на себе завдання:

 

Інгредієнти:

 

Рішення:

Після 1/3 склянки молока, цукру і борошна. (Деякі правила дозволяють невеликим додаванням дріжджів)

Торт (загальна для всіх днів):

500 г цукру

750 г пшеничного борошна

500 мл молока

250 мл олії

3 яйця

2 чайні ложки порошку випічки (або соди)

1 пакетик ванільного цукру (за бажанням)

½ чайної ложки солі

2 яблука (тертий, вразило)

1 коробка родзинок

100 г шоколаду (штук)

Щіпку кориці

Горіхи (опціонально)

 

Дизайн:

 

Рішення:

Після третього молоко, цукор, борошно, перемішати і залишити протягом трьох днів.

 

Торт:

1 день: додати 250 г цукру

2 днів: додати 250 мл молока

3 днів: додати 250 г борошна

4 днів: Та що там говорити, не змішуйте три рази на день

5 днів: додати 250 г борошна, 250 г цукру і 250 мл молока

6 днів: розділити тісто на 4 частини. Три з них віддати друзям, один відпустку.

7 днів: додати 250 г борошна, 250 мл рослинного масла, 3 яйця, 2 чайні ложки порошку випічки, корицю, шоколадною стружкою, горіхами, 2 терті яблука (без соку).

 

Замісити тісто руками або дерев'яною ложкою, потім випікати при 180 * С, близько 40-50 хвилин.

 

Традиційно, тісто має бути змішані тільки на 4 дні, 6 і 7, а інша просто додайте інгредієнти, хоча є і положення, де немає такої заборони, і ви можете змішати тісто кожен день.

Другие статьи

Насколько вам удобно на сайте?

Рассказать Feedback form banner