Підходить для приготування їжі в раціоні із знежиреним
Мистецтво приготування їжі з низьким вмістом жиру не так складно, як здається. Як і більшість речей, якщо ви прямуєте основні кроки, результат буде успішним.
Навіщо готувати, niskomazninno?
Є кілька причин для приготування страв знизьким жиру сприяють майже всі люди, щоб побудувати дієту, яка є корисною для їхздоров'я . Для початку продукти, що мають високий вміст жиру пов'язано із захворюваннями серця і попередника підвищеним рівнем холестерину.По-друге, можна відзначити, що надмірне споживання жирів представляти загрозу настання раку. Ці заяви з'являються після медичного дослідження, проведеного токсини, які накопичуються в уразливих областях людського тіла, наприклад, груди, і тканини. Порівняння рівнів страждають від раку молочної залози в різних країнах, підтверджується.
В Китаї і Японії, випадків хвороби від раку молочної залози набагато більше, ніж у Фінляндії, Англії і Сполучених Штатах, як традиції харчування і звичок населення в Японії та Китаю страви включають низький вміст жиру, на відміну від народу Англії , США, Фінляндія, де рівень захворювання пір - високими.
Найголовніше - для продуктів з низьким вмістом жирів, вони також мають низькі калорії. Один грам жиру містить близько 9 калорій і один грам білка містить 4 калорії, що приводить нас до висновку, що важливо, щоб викинути деякі з жиру в нашій їжі, щоб взяти у - невелика кількість калорій.
Потреба в жирах
Повинно бути ясно, що жир нам потрібно, так як вони є важливими мікроелементами для збалансованого харчування. Жир нам не потрібні просто засвоювати вітаміни з їжі, як і вітамін А , D, Е і К, клітини жиру потрібна для інших цілей, таких як захист і як частина обміну речовин в організмі. Жири служать для нас - гарне почуття задоволення голоду , а також довгий час, так як їхперетравлення потрібно більше часу.
Варто звернути увагу на різні типи жиру. Насичені жири надходять з продуктів тваринного походження, таких як яловичина, свинина, яйця, сир, масло, птиця і т. д. Цей тип жиру шкідливі і краще бути обмежена у процесі з низьким вмістом жиру.Ненасичені жири є ті, які відбуваються з рослинних продуктів, таких як авокадо, горіхи, насіння, включаючи риб'ячийжир. Овочеві і кукурудзяна олія багаті насиченими, чим більше ненасичених жирів і часто віднімаються поліненасичених жирів.
Підготувати кухня для приготування їжі із знежиреним
Для початку важливо знати, що переважно ненасичених жирів. Для приготування страви з знежиреним нам потрібні деякі з наступних продуктів:
- Оливкова олія
- Овочевий бульйон
- Курячий бульйон
- Знежирене молоко
- При низькому рівні масла крем
- Нежирні сири
- Знежирений йогурт
- Яблучне повидло
- Свіжі трави та спеції
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю