Паста дієти
Деякі жінки все ще думаю, макаронних виробів повніють, яка є абсолютно неправильним. Коли я готую низькокалорійних продуктів, а не важких соусів і м'яса, послаблюючи їх ще простіше. Найбільший плюс дієти вставте, що добре насичують надовго. Крім того, ці пасти робіт (особливо при цілому) дуже багаті вітамінами, мінералами і клітковиною.
Два варіанти для сніданку:
Варіант I: 1 буханець, 30 г жиру не ковбаса, кілька шматочків огірка
Варіант II: змішайте 100 г та 100 г яблук груша, 1 столова ложка родзинок, 1 столова ложка волоських горіхів гіркою, 1 чайна ложка мигдалю 1 чайна ложка вівсянки і додати 100 г йогурту
Сім варіантів вранці або вибір полуденок:
Варіант I: 1 яблуко
Варіант II: 1 suharche з 1 чайною ложкою знежиреного вершкового масла і 1 скибочка шинки не жир;
III варіант: 2 моркви
Важливо!
Виберіть одного страви лише на обід або на вечерю тільки - гарячі або холодні
Лише на обід або на вечерю за вибором:
Теплі страви з пасти:
Варіант I: Паста з брокколі
50 г приготовленої пасти, приготовані на пару 6-7 хвилин у невеликій кількості підсоленої води 200 г брокколі, порізаної на суцвіття. 1 помідор, очистити, нарізати його кубиками і задушити його з брокколі. 5 столових ложок теплого молоковіддачі всередину, щоб розплавити 40 грамів знежиреного вершкового сиру, перемішати соус і 1 столову ложку томат-пюре, заправлений невеликою кількістю солі і перцю і посипати свіжим базиліком і нехай соус протягом декількох хвилин від спеки. Змішати пасту і брокколі і залити зверху соусом.
Варіант II: тальятелле в Провансі
Відварити 40 г тальятелле (плоскі широкі смуги макаронні вироби). Між тим дросель 6 сковороді з невеликою кількістю оливкової олії 1 цукіні 2 помідора і 1 зубчик часнику, дрібно нарізати, додати спеції. Макарони змішати з тушкованими овочами і поставити деякі не жир нарізану ковбасу.
Холодні страви з пасти:
Варіант I: Салат з тортелліні
Відварити 50 г пельмені і дайте їм охолонути. Дрібно нарізати 1 помідор, 100 г цукіні навпіл зелений і жовтий перець і 1/2 цибулі. Все перемішати і додати моцарелу на шматки. Зробити соус 2 столові ложкимасло каноли або оливкової олії, 1 їдальня ложкауксус, сіль, перець і чебрець і верхнього поля. Прикрасити кілька маслин.
Варіант II: спагеті з томатним соусом
Варіть ще 30 грамів спагетті. 2 Розріжте помідори навпіл, видаліть насіння і всередині його на тепло з 2 столовими ложками бульйон, додати в нього 1 столову ложку масла, 1 столова ложка лимонний сік, трохи перцю та інших спецій до кипіння і вийти з тепла.Залишити все, щоб охолодитися. Він змішує і смаків на ваш вибір.
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю