КОЛИ І ЧОМУ Я ПОВИНЕН ЇСТИ ЗАМОРОЖЕНІ ПРОДУКТИ?
Здорове харчування в основному піклуватися про різноманітність їжі. Чим більше різноманітність тим вище ваші шанси забезпечити наш організм всіма необхідними поживними речовинами. Для багатьох продуктів у нас практично необмежений доступ протягом року. Єдиними винятками є фрукти та овочі.
Кожен день повинен з'їдати близько 300-400г овочів. Як зима доступ до свіжої продукції дуже обмежений за допомогою приходять до нас замороженої, яке повинно бути невід'ємною частиною вашого щоденного раціону взимку і навесні. Підготовлено в середині літа, коли їх поживну цінність була найбільшою, високу якість і кращий смак. Кожен заморожених продуктів, порівняно з овочами в даний час "свіжим" має набагато більш високу цінність. Зелень у вигляді товарного у поліетиленовому пакеті набагато здоровіше, в додаток до порівняв суп з овочами упаковані в лотки пінополістиролу їжу під пластиковою плівкою. Тривале зберігання овочів знижує їх якість і промивають і obkrojone гниючої шматочки моркви, безумовно, не дуже хороша ідея для свині.
Заморожування є одним з кращих способів консервування харчових продуктів. Втрата вітамінів, порівняно з, наприклад, сушка, обсахаріванія, соління або травлення значно менше, і, найголовніше, не вимагає заморожування додавання консервантів. Втрати вітаміну С складає близько 20% і в основному за рахунок попередньої обробки перед заморожуванням, що складається з бланшування, який є короткою овочі і фрукти потепління при високій температурі.Тому ми можемо насолоджуватися смаком літа в середині зими, зберігши більшу поживну цінність, але і смак.
Майте на увазі кілька правил при придбанні, зберіганні та споживанні фруктів і овочів в замороженому вигляді.
• Заморожені продукти ми купуємо в кінці магазину. Універмаги має бути останнім місцем нашого походу по магазинах, перш ніж йти до каси. Повинні отримати ізотермічний пакет. Тоді будемо мати більше шансів заморожених продуктів заморожених продуктів залишався до його підготовки.
• Вибір овочів замерзла, тверді і вільно в середині мішка. Заморожені, нагадує брилу льоду не підходить для споживання. Це ознака того, що продукт був погано зберігається і в меншій або більшій мірі, відтанула. Винятком є овочів, що продаються у вигляді частинок, таких як пюре буряків і листя шпинату, які в основному аналогічні "шар льоду" Кожен розморожування та повторне замерзання знижує якість продукту і може призвести до розмноження бактерій шкідливі для здоров'я.
• Заморожені продукти, які ми збираємося використовувати в більш пізній час, ви повинні негайно поставити в морозильну камеру. Овочі і фрукти заморожені перед приготуванням не слід розморозити. Кращий Заморожені негайно ставляться у киплячу воду, поставити в духовку, на сковороді або сито для приготування на пару.
Заморожені продукти швидкого способу здоровою, низькокалорійної і поживне блюдо. Підготовка суп wielowarzywnej займає всього кілька хвилин, готувати зелену квасолю або цвітної капусти становить 5-8 хвилин, і традиційні моркву і горох буде на нашому столі менш ніж через 10 хвилин. Заморожені овочі є улюбленим "швидкого харчування", а не тільки, як мій дієтолог, але і багатьох біологічно активних клієнтів консультування. Швидкий, легкий і, насамперед здоровим.Замовити піцу на обід становить мінімум півгодини очікування і суміші овочів кинули в каструлю буде готовий через п'ятнадцять хвилин.
Навіть люди зі скромними кулінарних навичок впоратися з готуючи обід, в яких буде включати в себе порцію заморожених овочів. Овочевий заморожених продуктів може бути автономним їжі, починають готувати східні страви або додати до меню вечері.
Так що давайте думати про своїх власних акцій в середині літа в зиму, щоб насолодитися смаком ваших улюблених фруктів і овочів.
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю