ЯК ПОДОЛАТИ ВАГУ?
Більшість з нас борються з дуже великою вагою, переживає жах, коли мова йде про вазі, який безжально показує, що ще раз, незважаючи на те, що ми використовуємо різке дієт і виснажливих вправ. Втрати фунтів вимагає часу і великого терпіння. Що, якщо ми перебуваємо в ситуації, зовсім інше, тобто, ми хочемо, щоб набрати вагу, але ваше тіло проходить своя історія і стійко підтримувати низький вага тіла?
У цьому випадку, ми повинні подбати про правильний діагноз, який пояснить причину нашого ваги. Швидка втрата ваги характерна для захворювання щитовидної залози (гіпертиреоз), також може бути симптомом алергії, харчова нестерпність.
В ході дослідження, виключити целіакія (непереносимість глютену), яка може вплинути на нас у будь-якому віці! Особи, які страждають на целіакію, які не знають про своє захворювання їсть клейковину щоденні високі дози поряд з зернових продуктів, що призводить до погіршення кишкових ворсинок, і це призводить до порушення всмоктування поживних речовин. Видимий симптом дуже вагою, незважаючи на те, що ми їмо зовсім небагато.
Знижений може бути викликана паразитарних захворювань, а також досвід у пацієнтів з цукровим діабетом 1 типу (інсулін перед включенням). На жаль, будучи вагою можуть бути пов'язані з раком і хронічних інфекційних захворювань, таких, СНІД, туберкульоз.
Більшість, однак, занадто мало ваги викликана неправильним харчуванням. Щоб наш вагу в нормі ІМТ від 18,5 до 24,9, ми надаємо кожен день потрібну кількість калорій. Коли кількість енергії, що надходить з їжею менше, ніж кількість енергії, споживаної протягом дня системою (робіт, повсякденної діяльності, поглинання їжі), то негативний енергетичний баланс. Цей баланс неминуче призведе до втрати ваги, тому що організм змушений використовувати свої резерви.Отже, перше правило в боротьбі за зайві кілограми, щоб визначити для себе відповідну частину енергії, яку ми повинні переконатися, що кожен день. Це може бути розрахована за формулами, читати з таблиці або набору стандартів харчування для окремих дієтичних Відвідати консультування.
Після того як ви знаєте, скільки калорій ваш організм вимагає, щоб ми повинні вміло розділені на більш дрібні частини, передбачені з певною їжею. Найбільш калорійну їжу в свій щоденний раціон є обід (35-40% енергії) і сніданок (близько 25-35% енергії). Давайте подбаємо про те, що щодня є принаймні 4 і переважно від 5 харчування, в малих проміжків часу (кожні 3-4 години). У разі тяжкого порушення живлення можуть бути запропоновані до 7 разів на день.
Піклуючись про те, що ми їмо! Коли ми дуже тонкі, часто вдаватися їдять висококалорійні закуски (цукерки, печиво, чіпси), і замість цього вибрати поживний обід, фаст-фуд. Це велика помилка. Ці види продукції, як правило, бідні вітамінами, мінералами, і їх основними компонентами є жири, що надлишок кожен з нас може завдати шкоди!
На нашому пластина повинна zagościć фруктів і овочів - близько 0,5 кг на день. Завдяки кращому правило wzdymające хрестоцвіті овочі, сухі бобові. Серед фруктів особливо рекомендую банани, персики, абрикоси, яблука, виноград.
Який вибрати хліб? Висококалорійна дієта рекомендується пшеничний хліб, пшеничний хліб, булочки, печиво, рогалики і булочки маслом. У зв'язку з високим вмістом клітковини, яка допомагає знизити апетит, це безпечніше, щоб уникнути цільнозернового хліба, житній хліб, хлібці, з додаванням висівок.
Примітка - часто спираються люди вважають, що це не знаходиться в небезпеці підвищений рівень холестерину і зі смаком пресыщающимися жирне м'ясо, ковбаси, субпродукти. На жаль - порушення ліпідного обміну, які можуть призвести до утворення атеросклеротичних уражень, не вибирайте тільки grubasków. Навіть коли ми з пониженою масою тіла гарантує, що ви завжди можете вибрати молоко і нежирні молочні продукти, пісне м'ясо часто поїдають птахи, птахи і риби.
Як домашні засоби може збільшити калорійність їх харчування? Гарна ідея, щоб додати вершкове масло або маргарин, м'які для супів, соусів, картоплі, рису, макаронних виробів. Можна полити розтопленим вершковим маслом варені овочі.Солодке або сметаною ви використовуєте в якості соусу для свіжих овочів або фруктів, салати, супи, солодкі десерти. Сир в якості інгредієнта в десерти, фруктові або овочеві салати, звичайно, підвищення калорійності і харчової цінності харчових продуктів. Гарною ідеєю є також кулі сир, змоченим у мигдаль, арахіс.
Молочні напої, фруктові салати, ми додаємо мед, варення або цукор. Дуже хороший джерело калорій сухофруктів. Я пропоную, щоб збагатити свої сухі сніданки, додати пудинг або приготувати рис або пшоно з солодкими сухофруктами, медом і горіхами. Слід також збільшити теплотворну здатність суп, додавши рис, макаронні вироби, крупи, горох листкове, підсмажений хліб або локшиною акторів. Поліпшення апетиту рекомендують трав'яні настої, наприклад, Centuria, цикорій, коріандр, загальні кульбаби і кріп.
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю