Борошняні вироби
Тому що наші предки навчилися молоти зерно, ми насолоджуємося сьогодні, хліб, булочки, торти й інша випічка.
Найбільш поширеним є використання пшеничного борошна. Тим не менш, інших зернових культур, а також підготовлену борошно - Є багато типів, і кожен має унікальний аромат і властивості, які впливають на смак, аромат і текстуру хліба. Польському ринку доступні майже 200 видів хліба, і в них багато типів борошна, і серед них, таких як:
Борошно пшенична
Цей тип борошна, отриманих з пшениці. Він використовується, зокрема виробництво соусів, хліба і тістечок. В даний час більше однієї чверті білка в раціоні походить від середньої європейської пшениці, яка також є хорошим джерелом харчових волокон, вітамін Е, вітаміни групи В і різних мінералів. На жаль, деякі цінні компоненти, такі як волокна, але вони можуть бути видалені з пшеничного процесу фрезерування.
Записаний борошна
Записаний належить до того ж сімейства, звичайної пшениці, але має різну генетичну структуру і, отже, має різну поживну цінність. Він містить велику кількість білка, клітковини, жирні кислоти, вуглеводи і вітаміни. Регулярне вживання в їжу продуктів, що містять борошно прописано споживається опір збільшується, і виводить токсини. Містить глютен. Записаний борошно ідеально підходить для випічки і запечений в хліб смачний і не кришиться.
Житнє борошно
Він використовується в основному у виробництві житнього хліба. Щоб хліб був легше, зазвичай змішують з пшеничним борошном жита.Житнє борошно часто додають у борошно для поліпшення смаку закваски хліба. Жито робить позитивний вплив на печінку, жовчний міхур і селезінку. Він підтримує процес побудови м'язової тканини, очищає і відновлює кровоносні судини. Жито також міститься фтор, який зміцнює зубну емаль.
Соєвий шрот
Він містить в два рази більше білка, ніж пшеничне борошно, з низьким вмістом крохмалю, містить glutenu.Ma відмітний, злегка горіховий смак, який стає ще більш вираженим після короткого обжарювання. Підходить для всіх видів випічки, потовщення супи і соуси, а також, виробництво молока і соєвої пасти. Майте на увазі, що хлібобулочні вироби зроблені на основі борошна коричневого більш швидко, так що вам потрібно, щоб спекти їх за менші гроші. Соєві борошна може також служити в якості замінника яєць вегетаріанської дієти - при з'єднанні з водою має високу зв'язуючими властивостями.
Вівсянка
Має високу поживну цінність, багаті легко засвоюваної жирів і білків, а також кальцій, залізо, фосфор, йод, вітаміни групи В і вітамін Е.
Додано в пшеничне борошно, вівсяні корисні хліба смак та поживну цінність, і надає йому більш цікавою текстурою.Це не так легко доступні, як пластівці, але ви можете зробити це самостійно шліфувальні зернових.
Горохового борошна
Це насіння гороху землю може бути використана як доповнення до іншого борошна при випіканні хліба, борошно, горох ідеально підходить в якості добавки в овочеві супи.
Просо борошна
Він багатий фосфором, залізом, фтором і вітаміном А. Він має низький вміст клейковини, тому зазвичай це в поєднанні з пшеничним борошном, тому що я не годжуся для випічки. Хліб, рекламованих як "здорову їжу" часто з пшеничного борошна змішують з борошном з проса.
Борошно може збагатити супи і страви солодкі і смачні. Він працює як гарнір м'яса обіду.
Кукурудзяного борошна
Це жовтий, болезаспокійливу або бобів, отримана при подрібненні зерна кукурудзи. Багатий вітамінами групи В, Е, і клітковиною.Кукурудза борошно також містить значні кількості мінеральних речовин, у тому числі фосфор, магній, селен, кобальт і калію. Він не містить клейковини. Відмінне доповнення до супів, пироги, коржі і т. д.
Гречана мука
виходить з насіння гречки. Це сіро - коричневі, строкаті борошна має особливий аромат, злегка гіркуватий, і використовується в основному для тіста оладки і млинці, але в цілому він змішується з пшеничним борошном. Невеликим додаванням гречаного борошна в тісті кори дає хліб більш інтенсивний аромат. Продукт багатий на крохмаль, білки, жири, вітаміни і мінерали.
Борошно амаранту
Борошно насіння амаранту має високу поживну цінність і дієти. Амарант містить більше білка, ніж молоко, більше заліза, ніж шпинат, більше магнію, ніж шоколад, більше клітковини, ніж овес, більше ненасичених жирних кислот, ніж інші зернові культури, більш цінним, ніж соєвий білок, більш прийнятної, ніж кукурудзяний крохмаль і цинк, калій і фосфор.
Борошно амаранту може бути використаний в якості добавки, такі як паста, хліб, печиво, тістечка і багато іншого.
Ячмінного борошна
Ідеально в якості доповнення до іншого борошна при випіканні хліба, макаронних виробів, тортів. Характеризується низьким вмістом клейковини.
Рисова мука
Він зроблений з коричневого рису. Вона багата поживними речовинами і легко засвоюється.
Вона має ніжний, злегка солодкуватий смак і запах. Рекомендується для м'ясних страв, соусів, запіканок і випічки. Незамінні в азіатській кухні, серед інших. макарони і рисовий папір.
Каштановою борошна
Вироблені з сушених каштанів. Він не містить клейковини, що дуже важливо для людей, страждаючих алергією на глютен.Так само, як горохового борошна може забезпечити різноманітність за смаком, яка виступає в якості добавки для випічки хліба.Підходить для випічки хліба, пироги, млинці, хрустке печиво.
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю