ЩО ПРИХОВАНО В БОБАХ?
Свіжі боби має найбільш поживні речовини. Це те, що домінує кіосків літніх овочів. Це не тільки смачно і насичує, але і дуже здорові і багаті білком. Так що давайте перетворити його в раціон і скласти свіже літнє меню.
Плоди хорошого розміру стручки квасолі, яка знаходиться в 3 - 5 ниркоподібні насіння. Це те, що насіння скарбниця вітамінів і мінералів. Молоді боби боби є яскраво-зеленого кольору, а можна їсти сирими. Ці зрілі - відварити заздалегідь. Пам'ятайте, що шкіра є найбільш поживної цінності. Квасоля смаки найбільш підготовлених традиційним способом, тобто приготовані в підсоленій воді з невеликою кількістю масла. Ви також можете використовувати варені боби як доповнення до супів і салатів. Бобових рослин містить велику кількість білків, вуглеводів, вітаміни B1, B2, РР, С і А. prowitamniny, додатково включає кальцій, фосфор, залізо, магній, та каротин. Боби забезпечують більшу дозу волокна, що знижує тимчасові і покращує роботу шлунково-кишкового тракту, що особливо важливо для людей, які піклуються про лінії. Слід зазначити, що варені боби всього 85 ккал на 100 р. Крім того, рекомендується для людей з серцево-судинними захворюваннями - не містять холестерину.
Ось кілька порад для страв з квасолею: Боби з кропом • 1/2 фунта бобів,
• гілочка кропу,
• столова ложка вершкового масла
• лимонний сік,
• сіль, • перець.
Широкий кипіння квасолю у великій кількості води, до якої чайній ложці олії, трохи кидок і кріп.
Коли боби стануть м'якими, процідити його і поставити горщик назад на тепло. Покладіть масло, що залишилося і акуратно перемішати дерев'яною ложкою зерна бобів пролонгувати. Залити лимонним соком. Додайте сіль і повернути трохи перцю.Залиште на деякий час.
Квасоля з помідорами
• 1 кг свіжих бобів,• 2 помідори,
• 2 цибулини,
• 2 зубчики часнику,
• 2 столові ложки вершкового масла
• улюблені спеції.
Широкий мити, залити окропом, варити. Додати сіль в кінці приготування їжі. Після охолодження, очистити шкіру. Очистити цибулю і нарізати часник. У великій каструлі тепло столовій ложці олії обсмажити цибулю і часник, додайте квасолю, нарізані кубиками помідори, столова ложка вершкового масла і трави. Варити на повільному вогні протягом декількох хвилин при перемішуванні. Приправити за смаком і подавати. Салат з бобами • 300 г квасолі, • 2 яйця, • Помідори, • 4 столові ложки вершків, • чайна ложка гірчиці, • сіль, • перець, • столову ложку нарізаного кропу. Квасолю зварити і очистити від лушпиння. Яйця, зварені круто і нарізати цибулю. Квасоля поміщається в салатник, посипати яйця, цибулю і нарізані помідори. Приправити за смаком. Активна застигання йогурту змішати з гірчицею кріп.
Інші статті
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю