МОЛОДІ ОВОЧІ НА СТОЛІ
Тяга до свіжих овочів досягти за ранні овочі, коли тільки почали з'являтися на прилавках. Експерти попереджають - давайте їсти їх в помірних кількостях. Дуже часто піднімаються ранніх овочів підтримується різними хімічними речовинами. Потребуючи ряд речовин молоді овочі поглинають його, як губка.
Запліднення навесні овочі використовуються в основному добрива сполуками азоту. Рослини поглинають їх без розбору - означає, що зібрати їх стільки, скільки вони дають, і не стільки, скільки їм потрібно. І, на жаль заводчики надають свої звичайні занадто багато. Надлишок азоту може викликати отруєння у людей, і в довгостроковій перспективі також може викликати рак шлунка. Іншим недоліком є те, що п owalijki зазвичай ростуть в тунелях або теплиці, де кількість світла регулюється штучно. Це негативно впливає на поживну цінність молодих овочів.
Вміст шкідливих речовин також залежить від типу овочів. Безпечними в цьому відношенні є помідори і огірки. Вузли також заходи картопля, петрушка (корінь), морква, брокколі, селера. Тим не менш, будьте особливо уважні при їжі редис, салат, капуста, буряк та цибулю.
Як вибрати ранні овочі?
Будинок введений в практику деякі принципи, яких слід дотримуватися при купівлі ранніх овочів. Огірки сильно забруднена вибрати, уникайте тих, з зморшкуватою і пошкодженої шкіри. Редис Більш дрібні частинки здоровіше. У них повинна бути пишною зеленою листя і квітів - означає, що свіжі. Не купуйте без листя редиски, важко визначити її свіжість. Зелений салат вибрати той, який в значній мірі засновані за списком локшини. Зовні повинні бути темно-зелений, середній ясно, і ті, які ближче до локшиною - трохи лимона. Пам'ятайте, що саме велика кількість хімічних речовин накопичується під шкірою коренеплоди, так що краще, щоб очистити їх. Запам'ятати завантаження рослинного шкіри (що, звичайно, вони можуть), тому що він зупиняється в самих хімічних речовин. Зовнішні листки капусти повинні бути відхилені, тому що вони поглинають більшу частину хімічних речовин.
Молоді повинні зривати тільки кріп листя і стебла відкидаються, тому що в ці забруднювачі накопичуються.
Як тільки Ви знаєте, що і як збирають овочі, настав час знати переваги ранніх овочів. Інгредієнти, що містяться в nowalijkach, надає позитивний вплив на наш зовнішній вигляд і здоров'я - містять бета-каротин (шпинат, салат, кольрабі, петрушка), фолієву кислоту (шпинат, салат), калій (редис, огірки, кольрабі, свіжий картопля ), вітамін С (петрушка, картопля, кольрабі).
Молодые овощи вкуснее всего сырыми, и это самый здоровый способ есть (конечно, за исключением картофеля или свеклы). Еще один рекомендуемый метод пару или тушить в небольшом количестве воды. Также идеально подходит как привлекательное дополнение к салатам и салатам. Они также могут быть использованы в качестве украшения аппетитно бутерброд или вкусные, красочные закуски.
І, нарешті, невелика пропозиція - самий здоровий спосіб підняти самостійного вирощування ранніх овочів будуть якісь рослини. Звичайно, це не брокколі і картоплю. Вирощування зеленої цибулі, петрушки і редиски ні часу, ні витрат важко.Рослини можна висаджувати або висівають і вирощують на кухонному підвіконні або на балконі.
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю