ЯЙЦЕ НАШОМУ ДРУГОВІ
Це не була вирішена, що з'явилося раніше - курка чи яйце. Але ви можете порівнювати здоров'я переваги і недоліки. Піраміда харчування, розроблена американськими дієтологами, проф. Уолтер Віллетт з Гарвардського університету, яйця (поряд з рибою і птахом) відносяться до числа продуктів, які ми повинні їсти кілька разів на тиждень.
Експерти Всесвітньої організації охорони здоров'я кажуть, що ви можете з'їсти до 10 одиниць в тиждень, а також беручи до уваги ті, що макарони, тістечка, десерти, і т. д. пожирає тих, хто має високий рівень холестерину, сказав бути обмежена до 2-4 яєць у тиждень.
Переваги
». Інтер'єрі" Яйця повинні бути з'їдені, тому що їх дуже багатий з живильним точки зору, сукупний яйця є джерелом необхідних поживних речовин для вашого тіла в кращих пропорціях найважливіші з них.: Білки - регулюють обмінні процеси і багато функцій організму, забезпечуючи правильне стан і функціонування нашого організму. Відповідні кількості білків визначити нормальний ріст і розвиток людини, регенерації пошкоджених тканин або виводяться з організму. Яйця єдиний продукт, який містить всі так звані.амінокислоти, які організм не може виробляти і повинні бути отримані з їжі.
Вітаміни - самий цінний вітамін А міститься в одному яйці заплатити 25% від добової потреби. Яєчні жовтки багаті зміцнення кісток і шкіри вітамін D. Яйце також покриває добову норму вітаміну В12, необхідного для функціонування клітин нервової системи.
Лютеїн - в організмі людини накопичується в основному в жовтій плямі очі. Вона там працює як сонцезахисний екран захищає від пошкоджень пляма, яка може призвести до втрати зору. Він володіє сильними антиоксидантними властивостями.Завдяки цьому сповільнюється процес старіння та захищають від раку.
Лецитин називають вбивцею жиру. Це руйнує жирів і холестерину на малих молекул, запобігаючи їх відкладення на стінках артерій. Також поліпшує функції мозку, поліпшують пам'ять. Яєчний жовток є кращим джерелом лецитину. Мінерали - Яйця багаті серед інших залізо, калій, цинк, хром, фосфор необхідних для правильної роботи серця, імунної системи, кровотворної та нервової систем. Тому жовтки рекомендується для людей з анемією. L-тирозин - речовина, яка бере участь у виробництві серотоніну - він відповідає за гарного настрою. Жири - цілих 75 відсотків. Ненасичені жири омега-3 і омега-6. Не допускати накопичення зубного нальоту. Насичені жири, шкідливо для організму, складає лише 30 відсотків. (Я кажу про холестерин, який міститься в жовтку).
Мінуси Яєчний білок іноді трапляється алергеном. Відповідає особливо у дітей, як кажуть, якщо нестача білка. Якщо дитина знаходиться на грудному вигодовуванні мати повинна усунути яєчний білок зі свого раціону, але найчастіше рекомендується висновок всіх продуктів на основі молока. Яєчний жовток містить потужний алерген - яєчний альбумін, які навіть в невеликих кількостях може викликати серйозні алергічні реакції. Таким чином, весь яйце може бути зроблено раніше ніж за 11 malcowi місяць. Примітка: Якщо ваша дитина має алергію, давайте спробуємо жовтки, поки ви не завершили у віці одного року.
Холестерин - винен він чи ні?
Высокий уровень холестерина в крови является фактором риска развития ишемической болезни сердца. Таким образом, встает вопрос - ест яйца обречены на препятствия артерий холестерина и тем самым сердечный приступ? Определенно, мы не должны отказываться от еды эти деликатесы в оболочке. Ученые смогли доказать, что люди, которые едят много яиц часто влюбляются.Потребление яиц, присутствующих в яйце говорят ненасыщенные омега, которая в значительной степени нейтрализовать действие холестерина. Только треть холестерина тела происходит от пищи. Остальные производить непосредственно. Если вы едите много вредных жиров, снижение собственного производства. Тем не менее, больше, чем холестерина в яичных желтках причинить нам вред насыщенные животные жиры (например, сливочное масло, свинина). Диетологи считают, что если уровень холестерина менее 200 мг / дл, не нужно ограничивать потребление яиц. Только люди, которые antymiażdżycową врач рекомендует диету, не следует употреблять более двух 3jaja неделю. Яйця майже незамінний в кухні. Вони мають універсальне застосування. Використовується в якості добавки підкреслити смак багатьох страв. Яйця є гарною альтернативою для солодких злаків або нездорових закусок, повний насичених жирних кислот.Яєчний жовток містить величезну кількість вітамінів, використовуйте його!
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю