ХАРЧУВАННЯ І РАК
Рак є бичем минулого століття. Є другою за значимістю причиною смерті в країнах, що розвиваються, після серцево-судинних захворювань - серцево-судинних. Підраховано, що приблизно в 50% раку відповідає неправильного харчування. Так чому рак так дуже часто, так як причиною більшості з них залежить від нас?
Причина в тому, вдається змінити погані звички харчування, лікування протягом багатьох років: занадто багато споживання енергії при низьких поживних речовин (вітамінів і мінералів) і баластні (волокно), занадто велике споживання тваринних жирів, солі та алкоголю. Найбільш часто пухлини органів травлення: стравоходу, шлунка, підшлункової залози, печінки, кишечника і дихальних: легені, молочної залози, передміхурової залози.
Вважається, що основною причиною поживно залежний рак товстої кишки, молочної залози, підшлункової залози, передміхурової залози, яєчників і дієти жир заснована на основі харчових обсмажені з невеликий запас волокна з фруктів і овочів. У випадку раку шлунка залежить від раціону з високим вмістом солі з високим і низьким споживанням харчування солоні вітаміну С в овочах і фруктах і низьке споживання поліфенолів чаю, а в разі раку печінки, підшлункової залози, ротової порожнини та стравоходу-дієту з надмірне вживання алкоголю.
Фрукти і овочі, у зв'язку з високим вмістом харчових волокон і вітамінів-антиоксидантів і низьким вмістом жирів і низьким вмістом калорій необхідно вживати в кількості 5-10 (!) Порцій на день, щоб забезпечити організм достатньою запасом вище. компонентів і зменшити ризик раку.
Особливо важливе значення в профілактиці цих захворювань є такі елементи, як:
-Зелені листові овочі, -Брокколі, -Цвітна капуста, -Брюссельська капуста, -Морква, -Абрикоси, Грейпфрут- -Ягоди, -Зелений чай і білий, Часник- -Цибулю, -Сої.Знаючи, що ми можемо контролювати одну з основних причин розвитку багатьох видів раку, яка є способом життя, переконайтеся, щоб змінити негативний вплив на здоров'я звичок харчування, збільшення споживання овочів і фруктів, рослинних жирів та обмеження споживання насичених жирів (м'ясо, сало, чіпси, крекери , пальці), сіль і алкоголь.
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю