Продавець ⭐FRESH⭐-натуральные препараты и косметика розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
3412 відгуків
Очередь в обработке заказов из США около 14 дней! 
Харьков, Одесса, Днепр, Львов, Запорожье, Кривой Рог, Каменское, Мариуполь, Николаев, Херсон, Сумы, Полтава, Донецкая обл., Луганская обл., Київ, Україна
+380 (67) 807-21-08
+380 (95) 682-34-54
⭐FRESH⭐-натуральные препараты и косметика

ХАРЧУВАННЯ І РАК

Рак є бичем минулого століття. Є другою за значимістю причиною смерті в країнах, що розвиваються, після серцево-судинних захворювань - серцево-судинних. Підраховано, що приблизно в 50% раку відповідає неправильного харчування. Так чому рак так дуже часто, так як причиною більшості з них залежить від нас?

Причина в тому, вдається змінити погані звички харчування, лікування протягом багатьох років: занадто багато споживання енергії при низьких поживних речовин (вітамінів і мінералів) і баластні (волокно), занадто велике споживання тваринних жирів, солі та алкоголю. Найбільш часто пухлини органів травлення: стравоходу, шлунка, підшлункової залози, печінки, кишечника і дихальних: легені, молочної залози, передміхурової залози.

 

Вважається, що основною причиною поживно залежний рак товстої кишки, молочної залози, підшлункової залози, передміхурової залози, яєчників і дієти жир заснована на основі харчових обсмажені з невеликий запас волокна з фруктів і овочів. У випадку раку шлунка залежить від раціону з високим вмістом солі з високим і низьким споживанням харчування солоні вітаміну С в овочах і фруктах і низьке споживання поліфенолів чаю, а в разі раку печінки, підшлункової залози, ротової порожнини та стравоходу-дієту з надмірне вживання алкоголю.

 

Фрукти і овочі, у зв'язку з високим вмістом харчових волокон і вітамінів-антиоксидантів і низьким вмістом жирів і низьким вмістом калорій необхідно вживати в кількості 5-10 (!) Порцій на день, щоб забезпечити організм достатньою запасом вище. компонентів і зменшити ризик раку.

Особливо важливе значення в профілактиці цих захворювань є такі елементи, як:

-Зелені листові овочі, -Брокколі, -Цвітна капуста, -Брюссельська капуста, -Морква, -Абрикоси, Грейпфрут- -Ягоди, -Зелений чай і білий, Часник- -Цибулю, -Сої.

Знаючи, що ми можемо контролювати одну з основних причин розвитку багатьох видів раку, яка є способом життя, переконайтеся, щоб змінити негативний вплив на здоров'я звичок харчування, збільшення споживання овочів і фруктів, рослинних жирів та обмеження споживання насичених жирів (м'ясо, сало, чіпси, крекери , пальці), сіль і алкоголь.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner