Омега-3 і омега-6 жирні кислоти зберігають розум
Омега-3 і омега-6 жирні кислоти зберігають розум
06/03/2017 команда здоров'я та краси Голова і мозок , Цікавий , Їжа 0
сашимі
207
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Жирні кислоти омега-3 і омега-6 підтримують здоровий мозок.
Два дослідження показали зв'язок між поліненасиченими жирними кислотами в крові і неушкодженими минулими роками мозкових структур і когнітивними здібностями.
Були створені студенти з Університету штату Іллінойс в Барбана-Шампейн, і прийом омега-3 і омега-6 жирних кислот сприяє здоровому старіння.
Invalid domain: googleusercontent.com
Ми вистежили зону мозку, яка відіграє значну роль в аналізі рідини і рано знижує її функції при здоровому старінні , пояснив доктор Березня Заморосевич з університету, про що говорять агентства JUP і BTA. - У рамках окремого дослідження ми фокусуємо нашу увагу на структурі білої речовини в нервових тканинах в центрі мозку, що має важливе значення для спогади .
Fluid intelligence - це здатність справлятися з проблемами, які ви ще не розмили.
В обох дослідженнях зразки поліненасичених жирних кислот у крові 100 учасників віком 65-75 років були використані з інтенсивними пізнавальними здібностями. Студенти простежили зв'язок між зразками дисертацій, структурами мозку учасників і їхніх результатів за когнітивним дослідженням.
Встановлено зв'язок між полем трьох жирних кислот омега-3 в крові - альфа-ліноленової, стеаринової і эйкосатриеновой кислотою і аналізом рідини.
Учасники з більш високим тезою тези жирних кислот у крові мають більше фронтопаритетных опуклостей в корі і, в свою чергу, передбачають результати своїх тестів на рідкий інтелект.
В рамках окремого дослідження вчені прийшли до висновку, що розмір і міцність нервових тканин в центрі мозку були пов'язані з балансом омега-3 і омега-6 жирних кислот у крові і збереженням пам'яті з віком.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю