Губи на грилі найбільш корисні
Губи на грилі найбільш корисні
06/03/2017 команда здоров'я і краси Цікаво , що Feed 0
гриль-бар
11
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Як зміняться корисні властивості грибів під час приготування?
Кулінарія часто знижує корисне якість їжі. Деякі методи краще підходять для їх корисного контенту.
Вони налаштовані для грибів і вчених Іспанії, згідно з яким кращий спосіб приготувати їх в сад або в мікрохвильовій печі.
Invalid domain: googleusercontent.com
Гобы багаті фібрилами та білками. Вони також забезпечують вітаміни, такі як вітамін В1 , вітамін В2, вітамін В12 , вітамін C , вітамін D , вітамін E та електроліти - цинк і селен. Багато цінні речовини є біоактивними агентами, які стимулюють імунну систему.
Для вивчення студенти, приготовані по-різному, білі гриби шиітаке, гречка. Вони приготували вас, обсмажували, смажили на грилі і готували в мікрохвильовій печі, повідомили агентства JUP і BTA.
Результати показують, що при смаженні фрукти і калорії в крилах, але зменшують корисні інгредієнти. Кип'ятіння збільшує бетаглюкан, але зменшує антиоксиданти.
Поліфеноли і антиоксиданти зберігаються краще всього, коли бичків запікають на грилі або готують в мікрохвильовій печі. У тезах методи приготування їжі мають значні втрати поживної цінності, говорить керівник дослідження Ірен Ронсейро.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю