Чилійський соус рак
Чилійський соус рак
01/18/2017 команда здоров'я та краси здоров'я 0
244
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Чилі - це пересторога проти раку.
Більш сприятливий ефект організму чилійського соусу, виявленого вченими, радує шанувальників лиходія.
Чилійська партія ковбаси - це превентивний вибух проти раку, створений китайськими вченими, зазначеними БТА.
Invalid domain: googleusercontent.com
Фахівці з Університету Хоуна створили два основних речовини в літієвих ss - капсаицинах і 6 - имбирях, щоб забезпечити захисний ефект від злоякісних захворювань.
В експериментах з лезами дослідники виявили, що капсаїцин, що дає лавивину в соусі, давав ракові клітини самозавершения.
6-імбирний гелевий хімікат є ключовим речовиною в імбирному прядике, він зєднується з клітинними рецепторами, які відіграють роль у зростанні пухлини.
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю