Продавець ⭐FRESH⭐-натуральні препарати та косметика розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7322 відгуків
Актуальные цены и срок доставки уточняйте у менеджера
Алішера Навої 69, Київ, Україна
+380 (95) 682-34-54
⭐FRESH⭐-натуральні препарати і косметика

Бейрутская культура Бельгії включена в список ЮНЕСКО

Бейрутская культура Бельгії включена в список ЮНЕСКО

 01/12/2016  команда здоров'я та краси  LifeStyle , Цікавий , Напої 0

 

белгийска біра

37

акції

Поділитися з FacebookПочати в Twitter

Право і сосна хору в Бельгії стали частиною мирського культурної спадщини.

Бельгійська культура культури пиття включена в список нетехнічного культурної спадщини ЮНЕСКО, ЮНЕСКО, організації освіти, науки і культури, який публікує сайт установи , в якому описуються варіанти такого вибору.

Виробництво і здатність цінувати бюрократію часто відбуваються з живого спадщини багатьох громад в Бельгії. Ця культура відіграє роль як у повсякденному житті, так і в свята.

Invalid domain: googleusercontent.com

Виробництво та оцінка хору є частиною живої спадщини спільноти в Бельгії. Pinenet для бельгійців відіграє важливу роль у повсякденному житті, а також у святкових заходах. На цій ділянці виробляється близько 1500 видів з допомогою різних методів ферментації.

Починаючи з 80-х і до минулого століття, виробництво в переговорах стало особливо популярним в Бельгії. На сайті є певні регіони, які знайомі з їх конкретними різновидами, сплячими монастирями, які були включені у виробництво хору, щоб отримувати дохід на благодійність. Крім того, бельгійський напій використовується в кулінарії, в тому числі для створення таких продуктів, як сир і вино, може поєднуватися з продуктами для доповнення ароматичних речовин.

Є кілька організацій, які виробляють пиво в Бельгії, які старанно працюють obщnostestvoto відповідального пило пиво.

Постійно постійна практика в Бельгії частково виходить з культури заохочення використання перероблюваної упаковки, а також використання нових технологій для скорочення споживання води у виробничих процесах.

Крім того, якщо ця культурна культура передається в будинок бельгійця і його соціальних кіл, знання і навички пивоварів також викладаються у спеціалізованих університетських курсах, соціальних програмах для підприємців та навчанні аматорських пивоварів.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner