Горіхи зменшують ризик запалення
Горіхи зменшують ризик запалення
08/02/2016 команда здоров'я та краси харчування 0
3616
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Регулярне придушення харчування знижує ризик запалення.
Стан здоров'я серцевих захворювань і діабету типу 2 може погіршитися від запалення, але споживання ніздрів корисно протягом тижня.
Оману одноразової порції їжі в тиждень або заміна продуктів з м'яса і квасолі з споживанням горіхів знижує ризик захворювання, що вказує на ефект запалення з боку лікарні Бригам і Бойз в Бостоні, США.
Invalid domain: googleusercontent.com
Жири та горіхи містять магній, фібрили, L-аргінін, антиоксиданти, ненасичені жирні кислоти, які забезпечують захист від впливу, навіть якщо вчені не впевнені, який з інгредієнтів відповідає за цей ефект.
Багато речей залишаються неясними, що пов'язано з впливом режиму зберігання на запалення і, отже, ризик зараження , доктор Бао з Брігама і лікарня Вільяма, цитований БТА.
В рамках дослідження були проаналізовані дані для біомаркерів плазми у 5013 медсестер і їх кормових звичок. На основі запальних біомаркерів, тоді як С-реактивний білок і рецептор 2 некротичного фактора пухлини, вчені встановили, та учасники, які ковтають 5 і більше порцій тижневика або замінюють три ящика червоним м'ясом, ковбасами, яйцями і стравами з бісеру щотижня Споживання горіхів з зменшеними биомаркерами для запалення порівняно з тими, які вони не робили.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю