ВООЗ: Гарячі напої можуть викликати рак
ВООЗ: Гарячі напої можуть викликати рак
06/18/2016 команда здоров'я та краси Допитливий , Напої , Рак 0
86
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Міжнародна команда вчених класифікує надзвичайно гарячі напої, як кава і чай для можливих канцерогенів. Чому?
Якщо у вас є спокуса випити кави з гіркотою, почекайте хвилину або два на деякий час.Випивання надзвичайно гарячих напоїв збільшує ризик розвитку раку в стравоході, попереджає Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ).
Міжнародний екіпаж з 23 учених проаналізував попередні дослідження і виявив три ключових висновку, чиї висновки припускали, якщо хор, який бачить каву або чай з більш високою температурою напою, має велику ймовірність викликати рак горла або раку стравоходу, Тези, які п'ють, не інтерпретують гарячі напої.
Invalid domain: googleusercontent.com
Дослідники не впевнені у цієї причини, але стверджують, що гарячі рідини можуть пошкодити клітини стравоходу.
Гарячі напої здатні подвоїти ризик розвитку раку стравоходу, говорить д-р Маріанна Стурн, професор епідеміології в Університеті Південної Каліфорнії, який є одним з учасників команди ВООЗ.
Важливо відзначити, що, згідно заходи, ризик розвитку раку коронарного серця складає 0,5%, говориться в статистикою Американського онкологічного інституту.
Температура небезпечних напоїв вище 65 градусів Цельсія (або більше 149 градусів за Фаренгейтом), звіт ВООЗ вибілює.
У той час як ніхто не ставить термометр в чашку кави, статистика Американської асоціації кафе показує, що стандартом у галузі є обслуговування кафе на 60 градусів за Цельсієм (або 140 градусів за Фаренгейтом).
Виробники кавоварки будуть відбілювати, коли вони поливають водою від 80 до 85 градусів за Цельсієм (177-185 на Фаренгейт), і ця температура падає тільки з одним ступенем, якщо кава п'яний.
І всі знають з уроків фізики в школі (або менше тез з оцінкою більше двох), а вода - при 100 градусах Цельсія. Цей факт закликає нагадувати любителям чаю, щоб пообідати більше хвилин, перш ніж вони п'ють, прямо тези, які споживають каву.
Знову ж таки, не рекомендується пити чай або каву на готовому до перегляду стежці.
Не забувайте, що коли ви п'єте чай і каву, це корисно! Важливо не горіти, попереджає ВООЗ.
Дослідження ВООЗ свідчать, що вживання кави знижує ризик розвитку раку печінки, діабету (якщо він не отримує супозиторій), меланоми, а також хвороби серця і образи.
Згідно з даними досліджень, опубліковані в American Journal of Clinical Nutrition, питної чай також може знизити ризик розвитку інсульту і серцевих захворювань, що знижує артеріальний тиск, стимулює мозок і допомагає зняти втому.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю