Продавець ⭐FRESH⭐-натуральні препарати та косметика розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7321 відгук
Актуальные цены и срок доставки уточняйте у менеджера
Алішера Навої 69, Київ, Україна
+380 (95) 682-34-54
⭐FRESH⭐-натуральні препарати і косметика

ВООЗ: Гарячі напої можуть викликати рак

ВООЗ: Гарячі напої можуть викликати рак

 06/18/2016  команда здоров'я та краси  Допитливий , Напої , Рак 0

 

гореща напою

86

акції

Поділитися з FacebookПочати в Twitter

Міжнародна команда вчених класифікує надзвичайно гарячі напої, як кава і чай для можливих канцерогенів. Чому?

Якщо у вас є спокуса випити кави з гіркотою, почекайте хвилину або два на деякий час.Випивання надзвичайно гарячих напоїв збільшує ризик розвитку раку в стравоході, попереджає Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ).

Міжнародний екіпаж з 23 учених проаналізував попередні дослідження і виявив три ключових висновку, чиї висновки припускали, якщо хор, який бачить каву або чай з більш високою температурою напою, має велику ймовірність викликати рак горла або раку стравоходу, Тези, які п'ють, не інтерпретують гарячі напої.

Invalid domain: googleusercontent.com

Дослідники не впевнені у цієї причини, але стверджують, що гарячі рідини можуть пошкодити клітини стравоходу.

Гарячі напої здатні подвоїти ризик розвитку раку стравоходу, говорить д-р Маріанна Стурн, професор епідеміології в Університеті Південної Каліфорнії, який є одним з учасників команди ВООЗ.

Важливо відзначити, що, згідно заходи, ризик розвитку раку коронарного серця складає 0,5%, говориться в статистикою Американського онкологічного інституту.

Температура небезпечних напоїв вище 65 градусів Цельсія (або більше 149 градусів за Фаренгейтом), звіт ВООЗ вибілює.

У той час як ніхто не ставить термометр в чашку кави, статистика Американської асоціації кафе показує, що стандартом у галузі є обслуговування кафе на 60 градусів за Цельсієм (або 140 градусів за Фаренгейтом).

Виробники кавоварки будуть відбілювати, коли вони поливають водою від 80 до 85 градусів за Цельсієм (177-185 на Фаренгейт), і ця температура падає тільки з одним ступенем, якщо кава п'яний.

І всі знають з уроків фізики в школі (або менше тез з оцінкою більше двох), а вода - при 100 градусах Цельсія. Цей факт закликає нагадувати любителям чаю, щоб пообідати більше хвилин, перш ніж вони п'ють, прямо тези, які споживають каву.

Знову ж таки, не рекомендується пити чай або каву на готовому до перегляду стежці.

Не забувайте, що коли ви п'єте чай і каву, це корисно! Важливо не горіти, попереджає ВООЗ.

Дослідження ВООЗ свідчать, що вживання кави знижує ризик розвитку раку печінки, діабету (якщо він не отримує супозиторій), меланоми, а також хвороби серця і образи.

Згідно з даними досліджень, опубліковані в American Journal of Clinical Nutrition, питної чай також може знизити ризик розвитку інсульту і серцевих захворювань, що знижує артеріальний тиск, стимулює мозок і допомагає зняти втому.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner