Підроблена сирена в болгарських журналах
Підроблена сирена в болгарських журналах
05/21/2016 команда здоров'я та краси Здоровий , Допитливий , Їжа 0
498
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Перевірки розкриваються, коли болгарський ринок виливає підроблений сир.
Традиційний болгарський продукт харчування, білувата бузкова сирена, володіє винятковим смаком і млявим здоров'ям. Осквернення сирени підсилює імунітет , омолоджує шкіру і плями , загоює зуби і кістки.
Масовская практика - надання алкогольних напоїв з домішкою в болгарських журналах.Це не є офіційним в Болгарії, це юридично вказано на етикетці.
Invalid domain: googleusercontent.com
Так чи інакше, Болгарський орган з безпеки харчових продуктів ( BAHB ) і виявлення підробленої сирени , яка незаконно продається в нашій мережі магазинів, ніколи не оголошує порушників, які, якщо вони заглиблені, тоді накладене дозвіл складає 500 лв. Травень 2016 р. BAHB оголосила, що 8 виробників виявили нерегулярно завантажені не заморожені м'які сири, в загальній складності понад 7 тонн уражених штамів, чиї імена сильно приховані.
ЗМІ мовчать, виправдовуючи себе Кодексом етики болгарських ЗМІ, тому що дослідження не були технічно і належним чином розглянуті засобами масової інформації, або якщо вони повинні були назвати товарні знаки без оплати реклами.
Болгарська громадська асоціація Активні споживачі в період з квітня по травень 2016 годазавершил випробування різних марок коров'ячого сиру, яке пропонується у великій харчового ланцюга і оголошує результати для всіх нас, але відхилено BAHB і самими виробниками, які не визнають лабораторні дослідження.
Активні споживачі виявляють недоліки в більш ніж 70% тестованих продуктів, званих коровами сиренами. З перевірених і вихідних 36 продуктів тільки в 8 різних відхиленнях ні на одному з спостережуваних показників. Takiva sa (зуб: вирівняний в алфавітному порядку марки виробника):
Верея в Об'єднаної молочної компанії AD , Пловдив
Карловско на Em Jersey Derision Ltd.
Маджжаров Димитр Маджаров-2 ТОВ
Пржевица Зоров-91 ООД , Враца
Білл , випущений для Bill Bulgaria EOOD
Фреско і Лакрима з LodysInvest EOOD , клон Пазарджик
LB Bulgaricum в Ель-Булгарикуме EAD , Відін
На 26 36 перевірених марок термін служби сирени нижче 12,6%, а згідно BDS 15: 2010 ступінь цирконію для лічі становить не менше 14,0%, так як ненадійна сирена з більш низьким вмістом їжі і може також містити цінні мікроорганізми.
Доступність без мазків Активні споживачі виявляють у 6 з 36 продуктів. В одному з них закордонні плавильні заводи складають 100%, що означає, що це продукт інженерної хімії, в якому молоко повністю відсутній, повідомляє організація. Це марка: навалом - сирим , навалом - здоровим , насипним - стара гора , громіздка - фракійська , громіздка - CMA і навалом - жіночий ринок , так як цвіль була замінена пальмовою олією.
Крім традиційних методів виробництва підробленого сиру, болгарські виробники вже почали зволожувати масивну нову трансглютаминазу ферменту, яка, як відомо, є жаргоном в харчовій промисловості в якості м'ясного клею. Це речовина не було вперше заборонено в Болгарії і може бути зволоженими у харчових продуктах, але поки що недостатньо лабораторних досліджень, як більш здорове вплив на хор, повідомив менеджер Центру біології харчових продуктів Сергій Іванов. Ми знаходимося під підозрою, і ми майже впевнені, що якщо фермент використовується при виробництві десятка із загальної кількості 36 досліджених сирен .
Согласно Болгарскому государственному стандарту (BDS), который больше не является обязательным в Болгарии, но теперь он рекомендован только для производителей, содержание воды в русалке не должно превышать 54%. В 19 опрошенных русалок более 59%, а у трех из них более 65%. Лабораторные всплески активных потребителей за эти годы показывают, что за 2005 год например. в одном продукте не содержалось более 55% воды, в 2008 году зарегистрировал более 60% воды в 3 из 21 марки, а до 2016 года Forever во втором - это второй продукт, объявленный для белой сирены.
Дані дослідження активних споживачів роблять заяву навіть за непрямим маршрутом, коли виробництво деяких брендів зволожується сухим молоком, оскільки сухе молоко сильно обезжирено, значення загальних парів у сирені, вироблених з сухим молоком, дуже низькі, а вміст води становить понад 60%.
Ми також представляємо в таблиці результати тесту тесту, проведеного активними споживачами у квітні-травні 2016 року:
Invalid domain: googleusercontent.com
Записи
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю