Дієта для міоми
Міома, як правило, доброякісні, гормонозалежних гінекологічних захворювань. Вважається, що естроген може підвищити ризик матки . Таким чином, будь-який фактор, який знижує рівні ендогенного естрогену і збільшення рівнів прогестерону може знизити ризик міоми матки. Наприклад, вагітність і використання оральних контрацептивів корисні для зниження ризику міоми.
Схоже, що харчування безпосередньо пов'язана з рівнем естрогену. Знайдені і помірна кореляція між ризиком розвитку міоми матки та споживання яловичини, червоне м'ясо, шинку, враховуючи, що високе споживання зелених овочів , схоже, є захисний ефект проти цього захворювання.
Міома завжди стискається під час менопаузи, але в самому загальному випадку, коли пацієнт приходить до міоми матки видаляється. Це пояснюється тим, що міома дуже важко видалити без незворотного руйнування матки. Але в більшості випадків це не є правдою.
Що може змінитися у вашому раціоні, якщо у вас міома? Використовуйте натуральний прогестерон, вживаючи в їжу рослинні продукти, багаті клітковиною (не менше 20-30 грамів клітковини на день), додайте в свій раціон трави, які детоксикації і розторопша, барбарис, корінь лопуха, жовтий док і кульбаби , мирра, кайенского перцю , деревію , Вітекс і манжети. Використання касторової олії з 2 до 4 разів в тиждень.
Зменшіть споживання алкоголю
Дослідники з університету в Японії виявили, що жінки, які п'ють багато алкоголю було у 2,7 рази більше шансів мати матки, порівняно з жінками, які випили один раз в місяць, навіть після всіх інших факторів ризику під увагу.
Їжте більше молочних продуктів
Питание богатых кальцием продуктов, таких как молочные продукты может ограничить рост и развитие миомы матки, по данным исследования, проведенного в Бостонском университете. Женщины, которые едят по крайней мере четыре порции молочных продуктов, на 30% менее склонны к развитию миомы по сравнению с женщинами, которые потребляют часть или меньше в день. Кальций может предотвратить миомы клеток для размножения.
Меньше мяса, больше рыбы
Жінки, які їдять червоне м'ясо часто і шинки, більш імовірно, мають міоми порівняно з жінками, які їли ці продукти рідше. Регулярне споживання риби пов'язано зі зниженням частоти формування міоми.
Інші харчові міркування
Японські дослідники відзначають, що жінки, які споживали найбільш Соєві продукти меншому ризику розвитку міоми матки. Це говорить про те, що вживання соєвих продуктів може забезпечити захист від міоми. Вони відзначають, potentsialnta захисний ефект сої та інших продуктів, які містять рослинні форми естрогену. Їжте більше фруктів і зелених овочів, італійські дослідження показали, що дієта, багата ці продукти доречно знизити ризик міоми.
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю