Солодкі продукти призводять до збільшення ваги і депресії
Примітно, що в останні роки так багато gvori від продуктів, які не містять цукор, але як і раніше завидний солодким. Семмі можна здогадатися, що вона сповнена штучними підсолоджувачами, добавок і консервантів і т. д.
Тривога фахівці попереджають, що такі продукти, як кокс Світла, Pepsi Light, жувальну гумку без цукру, як і в більшості продуктів, які кажуть, що вони не мають ніякого цукру або підсолоджувачів може завдати величезної шкоди здоров'ю.
Причина цього полягає в речовину, відоме як аспартам. Аспартам вважається самим небезпечним і харчових добавок міститься в найбільшій мірі в названих продуктів.
Аспартам був виявлений випадково в 1965 році хіміком Джеймсом Shlater який працював у фармацевтичній компанії GDSearle. Дивлячись на новий препарат для виразок , в один прекрасний день випадково розлив речовини поза контейнера хімік облизав пальці і відчував себе трохи солодким смаком.
Згодом було встановлено, що новий продукт в 200 разів солодше цукру. Відкриття було оприлюднено у 1970 році до складу аспартама входить фенілаланін (50%), asperginova кислоти (40%) і метанолу (10%).
Багато вчених вважають, хімічних отрут аспартам і взагалі самий небезпечний Можливі домішки до харчових продуктів. Приписують йому близько 75% побічних реакцій за рахунок харчових добавок. За повідомленнями з системи моніторингу побічних ефектах FDA, протягом останніх 25 років були офіційно зареєстровані 92 симптомів заснована на більш ніж 10 000 скарг.
Деякі з ускладнень, пов'язаних з Аспартам легше і інші вельми серйозними. Ці включають головний біль, ви можете мати характеристики мігрені, проблеми з пам'яттю,нудота , збільшення маси тіла, висип, депресія, безсоння , проблеми із зором і слухом, прискорене серцебиття, утруднене дихання, втрата смакових відчуттів, порушення мовлення, запаморочення, запаморочення світу, болі в суглобах і багато іншого. Сумна статистика показує, що були навіть випадки смерті.
Ці симптоми настільки часто, що деякі лікарі навіть говорять про "хвороби spartamna". Для порівняння сахарину в останні 100 років лише близько 10 скарг.
На думку експертів ці захворювання знаходяться в особливій групі ризику настання або ускладнень внаслідок споживання продуктів, що містять аспартам:
розсіяний склероз, епілепсія, пухлини мозку, синдром хронічної втоми, Паркінсона ,діабет , хвороба Альцгеймера синдром, синдром дефіциту уваги, аутизм і багато, багато іншого, над якою FDA не підкреслив.
Существует много доказательств того, что аспартам проявляется в серьезном нарушении биохимии мозга.
Доктор Рассел Blaylock, профессор нейрохирургии в Медицинском Университете Миссисипи , в своей книге «Eksitoksinite: вкус, который убивает" (Excitoxins и вкус, который убивает), писал о повреждения, вызванные употреблением в пищу больших количеств кислоты asperginova .
Это говорит о причинах и то, каким образом повреждение суставов нервной системы. Было показано, что asperginovata кислота, содержащаяся в данном подсластитель разрушает структуру мозга мышей.
Багато з них зареєстровані випадки людей, які втратили зір внаслідок споживання "дієта" продукти, що містять аспартам. У США є 5 офіційно задокументованих випадків смерті серед пілотів пристрастився до споживання продуктів, що містять NutraSweet.
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю