Виноградна дієта
З виноградом можете легко втратити до двох кілограмів ваги, кажуть дієтологи. Виноградна дієта, яку ми пропонуємо протягом чотирьох днів, але для тих з нас, хто потрапляє в нетрадиційних їжі, і люблять експериментувати з ароматами.
Виноград володіє багатьма цілющими властивостями, які нормальні баланс поживних речовин і очищення організму від токсинів. Виноградні насіння містять поліфеноли, які діють на процесистаріння .
День 1:
Сніданок: мюслі з виноградом, апельсинами і йогуртом.150 г йогурту змішати зі столовою ложкою мюслі, половинка апельсина, 100 г темного винограду.
Обід: салат з гарбузом і виноградом. 250 г гарбуза, 100 г винограду, 150 г зеленого салату, столова ложка подрібнених волоських горіхів . Гарбуз нарізати кубиками і злегка обсмажити на олії. Змішати з виноградом і салат. У масло, яке смажена гарбуз, влити овочевий бульйон, додати трохи оцту і гірчиці - це буде заправка для страви. Посипаємо горіхами . Ви можете додати кілька шматочків нежирної свинини.
Вечеря: фруктовий салат . 150 мл білого вина, 50 г ананаса , папайї, одна столова ложка лимонного соку. Крім того - шматочок курячої грудки.
Енергетична цінність їжі в перший день не повинна перевищувати 800-850 ккал.
День 2:
Сніданок: йогурт з лимоном. 150-200 г йогурту, столова ложка лимонного соку. Збити міксером, потім додати 150 г і виноград.
Обід: рис з креветками. 5 столових ложок рису, 100 Grva виноград 5-6 невеликих креветок . Рис відварити і змішати з виноградом.Креветки злегка обсмажити в оливковій олії, солі і перцю , потім гарнір їх з рисом.
Вечеря: картопля та овочі . 100 г картоплі, 1 морква, цибуля-порей, трохи селери . Відварити нарізані овочі в овочевий бульйон, кип'ятити на повільному вогні близько 10-15 хвилин під кришкою. Додати сіль за смаком, лавровий лист , перець і ложку сметани. З'їсти десерт темного винограду.
Energiynta цінності їжі на другий день: 750 до 780 ккал.
День 3:
Обід: бутерброд з сиром. Скибочка хліба з товстим шаром сиру. Скоротити вдвічі винограду - 30-50 грамів.
Обід: риба з капустою, виноградом. 150 г капусти, цибулі, 200 г рибного філе, 50 г темного винограду.
Вечеря: 150 мл виноградного соку, 50 г винограду, половина яблука.
Енергетики третій день: 650-700 ккал.
День 4:
Сніданок: хліб з сиром і виноградом. Скибочка хліба до 100 грамів сиру, ви можете приправити сіллю і перцем. На десерт - 100 г винограду.
Вечеря: виноградні млинці . 2-3 столових ложки борошна, 100 г води, одне яйце. Замісити тісто і млинці 5. Начинка: 100 г нежирного сиру, 50 г винограду. Plachinkite можна посипати корицею .
Вечеря: м'ясо індички з овочами і грибами. 50 г грудки індички, 100 г брокколі , морква, 50 г грибів, 2 столові ложки сметани, 50 г червоного винограду. Туреччина м'ясо нарізати тонкими смужками і обсмажити. Зварити броколі в киплячій воді протягом 2-3 хвилин. Наріжте моркву, гриби - нарізаний. Покладіть все в каструлю, додати півсклянки бульйону і тушкувати протягом 10 хвилин. В кінці варіння додати вершки і винограду. Не допускається, і деякі вареного рису.
Енергетична цінність четвертий день: 800-850 ккал.
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю