Продавець ⭐FRESH⭐-натуральні препарати та косметика розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7150 відгуків
Актуальные цены и срок доставки уточняйте у менеджера
Алішера Навої 69, Київ, Україна
+380 (95) 682-34-54
⭐FRESH⭐-натуральні препарати і косметика

Рішення не з низьким вмістом жиру

Все почалося кілька десятиліть тому, коли деякі експерти в області охорони здоров'я рекомендують людям, щоб виключити жири зі свого раціону. Багато повірили і почали виконувати ці правила, а деякі дослідження потім вказав жирів "лиходія" в нашому сучасному меню. Незабаром, однак, з'ясувалося, що лікарі повне виключення жирів не є рішенням. По-перше, більшість людей не може слідувати довгий такі радикальні дієти.По-друге, тим самим викликаючи проблеми зі здоров'ям, таких як рак, інфекції, втому і депресію.

Тому останнім часом існує тенденція для повторного введення поняття про те, що жир може бути частиною здорової дієти. Як раз в декілька років, медичні експерти рекомендована доза трохи завищена жири, які слід вживати. Це відбувається настільки повільно, що це майже непомітно, але якщо ви подивіться уважно, є з низьким вмістом жиру більше не в моді.

Тим не менш, у багатьох людей є відчуття, що це дуже здорово, щоб включити в свій раціон продукти з низьким вмістом жиру. Це оману, з кількох причин:

По-перше, важливо, щоб дізнатися, що насправді робить тіло, коли ви йдете на дієті з низьким вмістом жирів. Найбільш загальне переконання в тому, що коли ви припиняєте є жир, організм починає спалювати власний жир для отримання енергії. Насправді, те, що відбувається насправді трохи складніше. Ось деякі з результатів проходження низьким вмістом жирів:

- Люди, які різко зменшити споживання жирів в цілому збільшилося споживання вуглеводів.

- Вуглеводи може призвести до високих цукру та інсуліну в крові, особливо коли вони не споживають достатню кількість білків і жирів.

- З несподіваним припливом вуглеводів, занадто багато цукру в крові, який буде використовуватися для отримання енергії. Інше перетворюється в жир і холестерин.

- Без адекватного жиру і білка в їжі (що є звичайним у дієту з низьким вмістом жиру), організм змушений знизити масу тіла, щоб використовувати поживні речовини, які необхідні для його функціонування. Це включає в м'язах і кісткової маси.

- Втрата ваги, проявляється як різке зниження ваги може надихнути тих, хто дотримується дієти, але з плином часу тіло має менше енергії за рахунок втрати м'язової маси. У поєднанні з зайвий жир з-за високого рівня інсуліну, потенційно ослаблення, після дієти з низьким вмістом жиру, це навіть можна почати додавати у вазі.

Крім того, дієта з низьким вмістом жиру можуть бути шкідливі для організму, особливо в довгостроковій перспективі. Високі рівні інсуліну і втрата ваги не є здоровими. З часом ці фактори можуть бути причиною серйозного гормонального дисбалансу і навіть може сприяти проблеми зі здоров'ям, такі як діабет і хвороби серця.

У доповіді, опублікованій нещодавно може спровокувати інтерес дієтологи які вважають, що з низьким вмістом жиру є рішенням. У доповіді показано, результати дослідження порівнювалася ефективність з низьким вмістом жиру, з низьким вмістом вуглеводів і середземноморської дієти. У дослідження були включені 322 людей, всі з яких є помірно ожирінням. Кожна дієта була покладена на людину.

Рішення не з низьким вмістом жиру  

Загалом, низьким вмістом жирівмає найменший вплив на зниження ваги і рівня холестерину, в той час як низкоуглеводная дієтає найбільш ефективним (середземноморська дієта дуже близька до нього). Слід зазначити, що особи, які перебувають на низкоуглеводной дієти, споживають близько 120 грамів вуглеводів в день, що є більш збалансованим, ніж з дуже низьким вмістом вуглеводів дієти в недавньому минулому.

Так неминуче запитати, чи справді ви жир так "погано"? В даний час, жир може бути хороших і поганих, в залежності від джерела та способу, яким вони готові. Оброблені жири, які були піддані термообробці світла і повітря можуть бути окислені або прогірклим.

Поліненасичені жири, такі як олія соєва, кукурудзяна та рапсове найбільш схильні "невдача". Таким чином, вони були пов'язані з проблемами зі здоров'ям, таких як рак, передчасне старіння і дегенеративних захворювань, таких як хвороба Альцгеймера. Ці типи жирів обробляють, щоб уникнути, наскільки це можливо.

Так що, якщо вам необхідно збільшити споживання жирів, вона повинна бути здоровою, сирого жиру з природного джерела, якщо це можливо.

Що дійсно треба шукати це баланс у раціоні. Тіло використовує вуглеводи, білки і жири. Виняток кожного з цих поживних речовин є помилкою. Для оптимального здоров'я, найкраще, що ви можете зробити, це є меню, що складається в основному з природних, необроблених продуктів з балансу жирів, білків і вуглеводів.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner