Рішення не з низьким вмістом жиру
Все почалося кілька десятиліть тому, коли деякі експерти в області охорони здоров'я рекомендують людям, щоб виключити жири зі свого раціону. Багато повірили і почали виконувати ці правила, а деякі дослідження потім вказав жирів "лиходія" в нашому сучасному меню. Незабаром, однак, з'ясувалося, що лікарі повне виключення жирів не є рішенням. По-перше, більшість людей не може слідувати довгий такі радикальні дієти.По-друге, тим самим викликаючи проблеми зі здоров'ям, таких як рак, інфекції, втому і депресію.
Тому останнім часом існує тенденція для повторного введення поняття про те, що жир може бути частиною здорової дієти. Як раз в декілька років, медичні експерти рекомендована доза трохи завищена жири, які слід вживати. Це відбувається настільки повільно, що це майже непомітно, але якщо ви подивіться уважно, є з низьким вмістом жиру більше не в моді.
Тим не менш, у багатьох людей є відчуття, що це дуже здорово, щоб включити в свій раціон продукти з низьким вмістом жиру. Це оману, з кількох причин:
По-перше, важливо, щоб дізнатися, що насправді робить тіло, коли ви йдете на дієті з низьким вмістом жирів. Найбільш загальне переконання в тому, що коли ви припиняєте є жир, організм починає спалювати власний жир для отримання енергії. Насправді, те, що відбувається насправді трохи складніше. Ось деякі з результатів проходження низьким вмістом жирів:
- Люди, які різко зменшити споживання жирів в цілому збільшилося споживання вуглеводів.
- Вуглеводи може призвести до високих цукру та інсуліну в крові, особливо коли вони не споживають достатню кількість білків і жирів.
- З несподіваним припливом вуглеводів, занадто багато цукру в крові, який буде використовуватися для отримання енергії. Інше перетворюється в жир і холестерин.
- Без адекватного жиру і білка в їжі (що є звичайним у дієту з низьким вмістом жиру), організм змушений знизити масу тіла, щоб використовувати поживні речовини, які необхідні для його функціонування. Це включає в м'язах і кісткової маси.
- Втрата ваги, проявляється як різке зниження ваги може надихнути тих, хто дотримується дієти, але з плином часу тіло має менше енергії за рахунок втрати м'язової маси. У поєднанні з зайвий жир з-за високого рівня інсуліну, потенційно ослаблення, після дієти з низьким вмістом жиру, це навіть можна почати додавати у вазі.
Крім того, дієта з низьким вмістом жиру можуть бути шкідливі для організму, особливо в довгостроковій перспективі. Високі рівні інсуліну і втрата ваги не є здоровими. З часом ці фактори можуть бути причиною серйозного гормонального дисбалансу і навіть може сприяти проблеми зі здоров'ям, такі як діабет і хвороби серця.
У доповіді, опублікованій нещодавно може спровокувати інтерес дієтологи які вважають, що з низьким вмістом жиру є рішенням. У доповіді показано, результати дослідження порівнювалася ефективність з низьким вмістом жиру, з низьким вмістом вуглеводів і середземноморської дієти. У дослідження були включені 322 людей, всі з яких є помірно ожирінням. Кожна дієта була покладена на людину.
Загалом, низьким вмістом жирівмає найменший вплив на зниження ваги і рівня холестерину, в той час як низкоуглеводная дієтає найбільш ефективним (середземноморська дієта дуже близька до нього). Слід зазначити, що особи, які перебувають на низкоуглеводной дієти, споживають близько 120 грамів вуглеводів в день, що є більш збалансованим, ніж з дуже низьким вмістом вуглеводів дієти в недавньому минулому.
Так неминуче запитати, чи справді ви жир так "погано"? В даний час, жир може бути хороших і поганих, в залежності від джерела та способу, яким вони готові. Оброблені жири, які були піддані термообробці світла і повітря можуть бути окислені або прогірклим.
Поліненасичені жири, такі як олія соєва, кукурудзяна та рапсове найбільш схильні "невдача". Таким чином, вони були пов'язані з проблемами зі здоров'ям, таких як рак, передчасне старіння і дегенеративних захворювань, таких як хвороба Альцгеймера. Ці типи жирів обробляють, щоб уникнути, наскільки це можливо.
Так що, якщо вам необхідно збільшити споживання жирів, вона повинна бути здоровою, сирого жиру з природного джерела, якщо це можливо.
Що дійсно треба шукати це баланс у раціоні. Тіло використовує вуглеводи, білки і жири. Виняток кожного з цих поживних речовин є помилкою. Для оптимального здоров'я, найкраще, що ви можете зробити, це є меню, що складається в основному з природних, необроблених продуктів з балансу жирів, білків і вуглеводів.
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю