5 причин, щоб не виключити зі свого раціону вуглеводи
Вуглеводи мають дуже хорошу репутацію в ці дні - немає практично в будь-якій дієті. Виявляється, однак, що заперечувати їх було б великою помилкою. І ось чому:
Автор книги "Ключ до вуглеводів: є свої улюблені продукти" Доктор Джон Макдугалл каже, що дієта, заснована на крохмалисті продукти не тільки дешевше, але є ще багато переваг для здоров'я, ніж багато інші дієти. Які вуглеводи приймати? "Вони діляться на два типи - швидко, як біла борошно і цукор, і повільно, як рис, картопля, бобові та крупи Швидко шкідливими і повільно -. Корисно", пояснює він. За словами доктора Макдугалл 5 вагомих причин, щоб повільні вуглеводи присутні у вашому меню.
1. Довели корисні властивості в часі
"протягом століть, тонкі і здоровим людям як японський і китайський забезпечувати організм енергією, яка споживається як багатих вуглеводами продуктів, таких як рис, гречка і солодкий картопля йде не тільки ви. Інків їдять в основному картоплю, майя і ацтеків - кукурудза, і єгиптяни -. пшеницею правда, зараз я веду активний спосіб життя древніх людей, і замість того, бігаючи вгору і вниз, сидіти перед компом весь день, але сьогодні наша потреба у вуглеводах ще більше із-за частих останнім часом таких захворювань, як ожиріння, діабет і серцево-судинних захворювань. До ваших послуг також дієта, заснована на повільних вуглеводів ", говорить доктор МакДугалл.
2. Забезпечувати організм енергією
"Bavnovaglehidratnite продукти містять всі необхідні речовини, необхідні організму людини - за винятком, звичайно, вуглеводів, вони також є білки, жири і мінерали в минулому, люди, які їли тільки картоплю життя були здорові". категоричний доктор Джон Макдугалл.
3. Захистити від деяких захворювань
"Ожиріння, цукровий діабет другого типу, артриту, розсіяного склерозу і деяких видів раку, таких як рак молочної залози і простати, були невідомі серед народів, головне меню складалося з складних вуглеводів."
4. Чисті
"Вони не знайдете людини патогенних мікроорганізмів, таких як сальмонела або" коров'ячого сказу ", які часто зустрічаються в продуктах харчування тваринного походження. Тому що вони є найнижчими в харчовому ланцюзі, вуглеводи мають найнижчі рівні хімічних отрут, таких як пестициди, гербіциди , ртуті, і так далі. "
5. Вуглеводи є їжею для мозку
"Може бути, ви виявили, що коли обмежити споживання вуглеводів, ви важче пам'ятати речі і зосередитися на своїх поточних завдань. Легко можна вирішити такі проблеми, як Їжте багато цільного зерна і бобових, які перетворюються в глюкозу і допомогти для активізації розумової діяльності. немає інших поживних не постачає м'язів і мозку так гостро потребував їхньої енергії, ніж вуглеводи. Мозок потребує вуглеводах, щоб форма і серотонін - гормон настрої ", говорить доктор МакДугалл.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю