Досягнення ідеального вечеря
Останнє блюдо також повинні бути здоровими
Для багатьох з нас ввечері на тому ж рівні, як обід. Вечеря не повинен бути настільки високої потужності і повинен складатися з легкозасвоюваних сировини. Ковбаса і бекон однакові для багатьох делікатесів, але ваш шлунок буде боротися з ними всю ніч. Вечеря, хоча ви повинні підтримувати їх, але не сумуйте.
Коли обід?
Це питання є одним з найбільш важливих питань, пов'язаних з вечерею.Думки експертів різняться: деякі кажуть, що після шести вам більше не їдять. Інші, що це не добре лягати з порожнім шлунком, які можуть пошкодити ж напруги, як згадувалося ковбаси. Тому оптимальним з'їсти дві години перед сном легше їжі і потім пити тільки чисту воду.
Що на вечерю
Хтось просто повністю належить сік чашку, інший не дозволити собі дві скибочки хліба. Голосуйте за обідом його апетиту і часу варіантів. Якщо у вас є дошка вечеря гарячий, готувати овочі на пару з куркою. Після обіду kalorickejšom як останнього прийому їжі, приготувати салат або просто кілька шматочків фруктів. Для проблеми з травленням можна спробувати пробіотичний йогурт з вівсянкою. Відмінна можливість смачного поширення овочів і низьким вмістом жиру сирів, подається з хлібом з непросіяного борошна.Остерігайтеся підлозі - спреди краще підготувати себе, ви на сто відсотків знаю, що ви вкладаєте в них.
4 фото в галереї NB
Що б у вас на вечерю не обов'язково все, що містить жиру і занадто багато цукру з'їсти! Просто ніч і сон відразу ж після обіду сієсти другий за величиною точка біоритмів ваш метаболізм, але з тією різницею, що в сплячому стільки енергії, скільки ви не зробите це в другій половині дня. Таким чином, тільки шоколад та інші закуски delikatesky, жирні закуски, попкорн або zemiačky уявні вбивця в раціоні багатьох жінок. Якщо ви хочете зробити гріх, зробити так ще до полудня до вечора перейти до практики. Ми знаємо, що це не так просто - але без дотримання цього важливого пункту піде "kilečká" навряд чи буде ...
Порада від фахівців: вечеря кожного дня
Понеділок: хлібобулочні цибуля-порейЦибуля-порей РІД букви prekrojte наполовину і варити в підсоленій воді. Оберніть кожну половину скибочку дієтичного шинки, місце у форму для випічки і посипати тертим нежирним сиром. Додаток-легше овочевий салат і цільнозерновий хліб.
Порада: Zapekajte інші овочі-броколі, цвітна капуста, спаржа та інші
Вівторок: Солодкий Вечеря
У підсоленій воді зварити яйце без пасту. У невелику каструлю покласти 3-4 жмені ягід, таких як полуниця, малина, ожина та інші. Залити склянкою води, скропити лимонним соком і варити момент. Паста на тарілку, перемішати з фруктами.
Порада: Sladkomilné можете додати до фруктової суміші невеликий чайну ложку меду.
Середа: Салат як основне блюдо
2 редис, 2 цибулини, 1 невеликий огірок, нарізати на скибочки в миску, змішати з 1 яйцем кип'яченої круто і нарізати невеликими шматочками. Як одягатися, використовувати знежирений йогурт, змішаний з зеленню.
Порада: Ви турбуєтеся, що ви nezasýti салат? Додати пісне курку або індичку і легко здоровим вечеря в світі.
4 фото в галереї Четвер: баклажани розповсюдження
Випікати в попередньо розігрітій духовці 1 промивають і вдвічі баклажани prekrojený. Після випічки vydlabte плоть і розрізати його на дрібні шматочки.У мисці змішайте зелений лук, нарізані помідори черрі і 2 столові ложки знежирений йогурт.Приправити сіллю і перцем і додати нарізаний свіжий базилік. Підтягнути на цільнозерновий хліб.
Порада: Ви можете створити дійсно поширюється нічого. Відкрийте холодильник і не бійтеся експериментувати.
П'ятниця: Фаршировані помідори
З помідорів Відріжте верхню і vydlabte всередині. Нарізати його на дрібні шматочки і змішати в мисці з сиром, 3 скибочки шинки нарізаний дієтичні і свіжий лук. Сіль і перець. Заповніть сумішшю помідори і запікати в попередньо розігрітій духовці час. Подавати з весь зерновий хліб і салати.
Порада: Заповніть перці, гриби, капусту і картоплю.
Субота: Харчова гаспачо
Дрібно нарізати 1 цибулина, 2 помідори, 1 огірок, 2 кольорові перці. Додайте 1 подрібнений зубчик часнику, томатний сік, сіль, перець і трохи оцту. Змішати і охолодити. Подавати з грінками-хліб з цілісної пшениці, нарізати його на дрібні шматочки, покласти на деко, посипати Оливкова олія і пюре зубчики часнику і спечіть в духовці до золотистого кольору.
Порада: не бійтеся або класичні гарячі супи.
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю