Біопродукти можуть знизити ризик розвитку раку
32
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Учні припускають, що, коли споживання органічних продуктів може знизити ризик будь-якого раку.
Френские вчені провели розслідування, що відстежує зв'язок з частотою годування органічними продуктами і ризиком розвитку раку.
Дослідження зашито, коли хор, який був затверділим, регулярно годували біопродуктами, мав більш низький ризик розвитку раку і, більш конкретно, на неходжкінської лімфомі та раку горла у чоловіків після менопаузи, порівняно з тими, які рідко або взагалі відсутні Вони використовували біопродукти. Результати можуть виявитися можливої зв'язком між споживанням продуктів харчування з використанням зменшеного кількості ліків і хімічних речовин і зниженням ризику розвитку раку.
Група дослідників провела волонтерів і провела огляд дієти 68 946 літніх французів.Більше трьох чвертей добровольців були жінками (68%) у віці 44 років. Всі добровольці були розділені на чотири групи, в залежності від того, як часто вони спілкуються, споживаючи 16 видів біопродуктів, включаючи фрукти та овочі, м'ясо і рибу, готові до вживання, рослинні масла і спеції, харчові добавки та інші продукти.
Період спостереження варіювався для кожного учасника, але тривав більше чотирьох з половиною років для всіх і для того часу, коли волонтери розробили в цілому 1340 випадків раку в дослідженні. Найбільш часто зустрічалися рак залози (459), а також рак передміхурової залози (180), рак шкіри (135), колоректальний рак (99) та неходжкінська лімфома (47).
Порівнюючи використання учасниками біологічних продуктів і випадків раку, дослідники вирахували зворотну частку частоти біологічного зворотного зв'язку і кістозний ризик розвитку раку.За словами педагогів, тези, які стверджували, коли вони знайшли багато біопродуктів, на 25% частіше розвивали рак. Більш конкретні дані показали, що, коли у них було 73% менше шансів розвинути неходжкинскую лімфому, а у 21% більше ймовірність розвитку раку менопаузального сліду залози.
За словами авторів, Дорі та учасники, які гуділи від невеликого до середньої кількості біопродуктів, зменшили ризик розвитку раку.
Документ являє собою добре розроблений дослідження, хоча його аспекти обмежують здатність синтезувати роль біологічних продуктів, особливо для профілактики раку.Додаткові дослідження необхідні, щоб визначити, якщо це так , критикуючи висновки, зроблені автором для вивчення доктора Рут Макдональд з Університету штату Айова, США, в інтерв'ю « Кращі факти про їжу» .
Оцінка прийому їжі ускладнена, і оцінка використання органічних продуктів надзвичайно складна , сказав д-р Чаваро, професор Школи охорони здоров'я Hraninee в Гарвардському університеті для CNN . Це так, чому рішення поїсти або біопродукція - це рішення, яке має багато сильних соціальних та економічних факторів. Незважаючи на здатність авторів отримувати доступ до інформації, оскільки хор вибирає не є біологічну їжу, вони уселили всіх тих, хто не їв біологічні продукти під одним знаменником, критикуючи все, хоча він поділяє результати дослідження.
Автори розробляють теорію можливого пояснення зниження ризику розвитку раку при високих рівнях споживання біодобавок, що пов'язано із заміною звичайних продуктів біологічними продуктами і биопродукцией.
Чаваро сказав, що неясно, чи дійсно кількісне визначення споживання біологічних продуктів було тим, що намагалися виміряти автори дослідження, або подання пестицидів через їжу.
Результати цього дослідження були опубліковані в публікації JAMA Internal Medicine 22 жовтня 2018 року.
Якщо тези підтвердяться, просування споживання органічних продуктів харчування в середині населення може стати багатообіцяючою превентивної стратегії в руках, вказують автори у своєму висновку.
Zdraven.bg підкреслює, що перше дослідження, яке підтверджує, що продукти зменшують ризик розвитку раку, але принаймні чоловіче, не виявляє причинно-наслідкового зв'язку. Висновки, зроблені на основі опитувань, проведених волонтером, кращих у своєму класі, з відповідями на типи біопродуктів, не читаючи, дійсно розглянута їжа є біологічною, наскільки велика біографія, де вона проводиться, яка їжа, Інші чинники, які сприяють загальному здоров'ю учасників, чому ваші органічні продукти можуть грати, не п'ють і не курять - всі фактори, які знижують ризик розвитку раку, і період спостереження не постійні ні для кого, ні досить пролонговані - ледве 5 років. Знову ж, ми будемо стежити за тим, щоб проводилися більш просунуті додаткові професійні дослідження, підтверджують тезу і дані в дослідженні, які не відповідають репрезентативної статистики, і просто використовують математику для обчислення відсотків. У дослідженні показано, як кількість органічних продуктів харчування, що може знизити ризик розвитку раку.
Знайте, біо і біо їжа, а решта нешкідливо для отруєння. Незалежно від того, що ви вибираєте, важливо регулярно включати фрукти і овочі в свій раціон, щоб вести здоровий спосіб життя. Незалежно від того, чи є фрукти і овочі органічними чи ні, ви повинні ретельно вимити їх перед вживанням.
Запишіть корзину фруктів: diapicard
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю