Формула для ідеальної їжі
Формула для ідеальної їжі
08/11/2018 команда здоров'я та краси Цікавий , Первинний 0
40
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Вивчив формулу ідеальної домашньої піци.
Фізики розробили термодинамічну формулу для ідеальної домашньої піци, яка може конкурувати з печеною в піч, повідомляє LiveScience .
Секрет полягає в температурі і довжині випічки. В електричній духовці температура каламутності становить 232 градуси, а період випічки триває 170 секунд.
Подвійні фізики - Андреас Глак з Університету Північного Іллінойсу і Андрій Варламов з Інституту надпровідників, оксидів і інших інноваційних матеріалів і приладів в Римі і один кулінарний антрополог - Серхіо Грассо, пишуть статтю «Фізика випічки хорошої піци»(переклад з Англійська мова: фізика випічки хорошої піци ), який був випущений на початку червня 2018 року.
Щоб виконати формулу, багато італійські піцерії відвідали вас і поговорили з майстрами.
Вчені вивчили термодинаміку дерев'яних обгонів і встановили, і в ідеалі корястая кора з м'яким розплавленим ковдрою забезпечує провідність, конвекцію і спотворення печі.
Дерево горить в краях дерева, тепло проходить через вигнуті стіни і дно, тому піца випікається рівномірно.
Температура в печі сягає 330 градусів за Цельсієм, а піца випікається протягом двох хвилин.Температура Тазі, людина незрозумілий в домашніх умовах. Я скоротив фізиків і збільшив тривалість випічки.
Автори приходять до висновку, що якщо ваша домашня піца, ймовірно, ніколи не була ідеальною грою, це схоже на кебаб, фізика може допомогти вам правильно виправити ситуацію.
Для дослідження автори використовували Pizza Margarita.
Піца Маргарита - типова неаполітанська піца з помідорів , моцарелла , свіжого базиліка, що представляє червоний, білий і зелений кольори італійського прапора, а також додану сіль і кабачки. Піца названа так на честь італійської акації Маргарити Савыски.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю