Гарячий кави містив більше антиоксидантів, ніж холодний
Гарячий кави містив більше антиоксидантів, ніж холодний
04/11/2018 команда здоров'я та краси Цікавий , Напої 0
92
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Порівнюючи властивості холодної та гарячої кави, дослідники виявляють подібну кислотність як у вищій, так і в більш високому рівні антиоксидантів в палаючому кави.
Вивчені в Університеті Томаса Джефферсона у Філадельфії, США, вони виявили хімічні відмінності в хімічному складі отриманого гарячої кави, відварні і приготовані холодним методом кави, який може мати здорове вплив на поверхню. Зокрема, вчені встановили, що коли гарячий кава володіє більш високим рівнем антиоксидантів, для якого він роздавлений, коли він несе відповідальність за деякі переваги для здоров'я кави як напою.
Не звинувачуйте казковий каву холодною, вироблених іншими технологіями, а не кип'ятінням коричневих кавових зерен. Холодний кави виробляється шляхом повного занурення коричневих бобів в холодну воду протягом 12-24 годин, поки напій не стане готовим до вживання. Не поспішайте розчиняти кави, де був доставлений кави, якщо це справжній кави, який потім проводиться хімічним шляхом і не приносить здоров'я повзання справжньої кави.Не вживайте кави гарячим, якщо ви готуєте, чекайте нормальної температури, напій гарячих напоїв, за винятком випадків, коли ви спалюєте язик і горло, збільшує ризик виникнення раку в мундштуці мундштука і горла.
Чим більше споживачів споживало гарячий кави як кислотний, ніж холодний, вчені вирішили перевірити, чи це правда.
Кава містить багато антиоксидантів. Якщо ви п'єте його в помірних дозах, результати показують, і ви можете бути дуже хороші для свого здоров'я. Ми дізналися, що гарячий кавовар має більше антиоксидантної здатності, ніж приготований метод , каже Меган Фулар, доцент кафедри хімії в університеті.
Що стосується кислотності двох типів кави, зроблених у двох різних процесах, все виявилося однаковим. Знову ж таки, кращий кави, зроблений холодним методом, не повинен раздавливаться, а з допомогою речовини, яке ви уникаєте кислоти в шлунку.
Кофе отсасывает кровь с антиоксидантами, которые вместе с витаминами и микроэлементами из коричневых бобов могут уменьшить накопление тканей и нормализовать функционирование сердечно-сосудистой системы. Потребление насыщается кислородными клетками в организме и способствует его регенерации.
Если в холодном кофе почти нет исследований, тогда есть хорошо документированное исследование, в то время как при сжигании горящего вареного кофе есть некоторые желания для здоровья, в том числе более низкий риск любого рака, диабета и депрессии.
Результати цього дослідження вчених опубліковані на офіційному сайті Університету Томаса Дженсена , а також у спеціалізованій публікації « Наукові доповіді» від 30 жовтня 2018 року
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю