Здорова італійська спеціальність Frittata di Pasta
Здорова італійська спеціальність Frittata di Pasta
04/11/2018 команда здоров'я та краси Первинний , фід 0
17
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Смачний і здоровий кулінарний рецепт італійської спеціальності Frittata di Pasta.
Для італійської кухні ми представляємо легкий кулінарний рецепт для відповіді на принципи здорової їжі Італійська спеціальність Frittata di Pasta, приготовлена приблизно за 50 хвилин.
Необходимые продукты для 4 порций :
150 г спагетти
1 шт. сквош
6 бр. яйца
250 г коровьего сирена
80 г масличных коров
1 sl. зыхтин (+ капельное орошение)
1 баночка дикого чеснока
3-4 листа свежего майорана
соль вкуса
острый перец по вкусу
Способ приготовления :
Спагетти готовят в соленой воде в течение 10 минут, а следы - загар. Они трясутся с зыхтином, чтобы они не застряли.
Яйца обломаются с икрой и смешиваются с наполненной сиреной, мелко нарезанной свежей майоран и диким чесноком. Далее добавляется паста.
Цуккини натирают на кости и помещают в оливковое масло и половину масла.
Я додав пасту, і вона бореться, страх стає суворим.
Омлет повертається, щоб допомогти з чашею. В комарі додається залишок масла, і омлет потрапляє, так що його можна виловлювати з іншого боку.
Борошно з сіллю і перцем подають, обрізають трикутниками.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю