Здоровые куриные бедра по-гречески
Здоровые куриные бедра по-гречески
01/11/2018 команда здоровья и красоты Наследие , фид 0
13
акцииПоделиться с FacebookНачать в Twitter
Вкусный и здоровый кулинарный рецепт для куриных брюк на греческом языке с тремя типами сирены.
Мы представляем мягкий кулинарный рецепт для здоровых куриных брюк на греческом языке с тремя видами сыров, приготовленных из базилика, майорана и мананоиза, который готовят примерно через 50 минут.
Необходимые продукты для 2 порций :
2 бр. куряче філе
10-15 бр. стерилізовані листя виноградної лози
3-4 с. л. оливкова олія
для фільму:
100 г овечого сиру
100 г козячого сиру
100 г корів сирени
1 пояс
1 с. л. зморщена мананоиза
½ Ч. л. орегано
½ Ч. л. базилік
для томатного соусу :
половинчасті стерилізовані помідори
4 стор. л. оливкова олія
2 с. л. насичена мануаноза
1 година. л. сухий базилік
1 година. л. орегано
1 година. л. цукор
сіль смаку
Спосіб приготування :
Філе розібрати, щоб їх можна було витягнути добре, і шніцелі були отримані.
Помістіть продукти на блюдо і перемішайте до отримання гомогенної суміші.
Värju приготування глиноземного фоліо розбитий листям виноградної лози, а плоть плоть додані. Виконується рулон, кінці фольги закриваються у вигляді бекону і поміщаються в каструлю. Присідання - кунжут і трохи від розсолу листя винограду і печуть протягом 20-30 хвилин у злегка приготовленої до 180 ° C духовці.
Помідори для помідорів збирають гриби, складають продукти, що залишилися, і кип'ятять протягом 5 хвилин.
З запеченого і охолодженого виноградника фоліант відділяється, вивантажується на порції по діагоналі і подається. Одягайтеся з томатним соусом.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю