Продавець ⭐FRESH⭐-натуральні препарати та косметика розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7316 відгуків
Актуальные цены и срок доставки уточняйте у менеджера
Алішера Навої 69, Київ, Україна
+380 (95) 682-34-54
⭐FRESH⭐-натуральні препарати і косметика

Здоровые куриные бедра по-гречески

Здоровые куриные бедра по-гречески

 01/11/2018  команда здоровья и красоты  Наследие , фид  0

 

пилешки хапки

13

акции

Поделиться с FacebookНачать в Twitter

Вкусный и здоровый кулинарный рецепт для куриных брюк на греческом языке с тремя типами сирены.

Мы представляем мягкий кулинарный рецепт для здоровых куриных брюк на греческом языке с тремя видами сыров, приготовленных из базилика, майорана и мананоиза, который готовят примерно через 50 минут.

Необходимые продукты для 2 порций :

2 бр. куряче філе
10-15 бр. стерилізовані листя виноградної лози
3-4 с. л. оливкова олія

для фільму:
100 г овечого сиру 
100 г козячого сиру 
100 г корів сирени 
1 пояс
1 с. л. зморщена мананоиза 
½ Ч. л. орегано 
½ Ч. л. базилік

для томатного соусу :
половинчасті стерилізовані помідори 
4 стор. л. оливкова олія 
2 с. л. насичена мануаноза
1 година. л. сухий базилік 
1 година. л. орегано
1 година. л. цукор 
сіль смаку

Спосіб приготування :

Філе розібрати, щоб їх можна було витягнути добре, і шніцелі були отримані.

Помістіть продукти на блюдо і перемішайте до отримання гомогенної суміші.

Värju приготування глиноземного фоліо розбитий листям виноградної лози, а плоть плоть додані. Виконується рулон, кінці фольги закриваються у вигляді бекону і поміщаються в каструлю. Присідання - кунжут і трохи від розсолу листя винограду і печуть протягом 20-30 хвилин у злегка приготовленої до 180 ° C духовці.

Помідори для помідорів збирають гриби, складають продукти, що залишилися, і кип'ятять протягом 5 хвилин.

З запеченого і охолодженого виноградника фоліант відділяється, вивантажується на порції по діагоналі і подається. Одягайтеся з томатним соусом.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner