Продавець ⭐FRESH⭐-натуральні препарати та косметика розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7317 відгуків
Актуальные цены и срок доставки уточняйте у менеджера
Алішера Навої 69, Київ, Україна
+380 (95) 682-34-54
⭐FRESH⭐-натуральні препарати і косметика

Здоровий осінній салат з паростками, каштанами та грушами

Здоровий осінній салат з паростками, каштанами та грушами

 19/10/2018  команда здоров'я та краси  Салати , продукти харчування  0

 

есенна салату

18

акції

Поділитися з FacebookПочати в Twitter

Смачний і здоровий кулінарний рецепт салату з паростками, каштанами та грушами, ідеально підходить для осені.

Ми представляємо легкий кулінарний концерт для салату з паростками, каштанами, грушами і беконом. Навіть самий легкий салат - готуючи його приблизно за 40 хвилин, а з часом перебування - всього близько 3 годин, він дуже підходить для осіннього сезону.

Якщо ви вегетаріанці, ви можете передати бекон, тому що салат смачний і без нього. Але якщо ви налаштуєте м'ясо, я, звичайно, додам, тому що бекон бекону здоровий.

Необхідні продукти для 4 порцій :

500 г зеленого 
80-90 г приготованих каштанів , білих 
1-2 груші (близько 125 р кожен)
50 г бекону
1 глава цибульний цибулю , маленький або середній
2-3 сл. оливкова олія 
1-1,5 т. п. н. кмин
2 - 3 сл. яблучний цет 
1 тікер цукру 
1 sl. масло 
2 с. сіль 
гострий перець

Спосіб приготування :

Очистіть і промийте занадто зелений колір. Принесіть наступне багато дрібних ребер або отрисуйте їх. Посипати двома звичайними чайними ложками солі і протягом 4-5 хвилин залити їм рукою. Дайте йому стекти.

Видаліть бекон з бекону і, якщо є, і качани. Він розріже бекон на дрібні чашки.

Оберніть і покладіть цибулю, тушкуйте 2-3 хвилини з беконом, якщо ви не вегетаріанець, в палаючий глечик для приготування їжі, скло стає глазурованим. Очистіть кімоно і чорний перець. Додати 3 sl. оцет до кипіння.

Зробіть соус, можливо, трохи оцту і трохи солі. Змішайте з зеленим кольором і залиште накрити кришку не менше 2 годин.

Вимийте багато груш, видаліть насіння і виріжте їх разом з кетеносами кубиків. Перед тим, як подавати, вони зливають через 2-3 хвилини в спалене масло в разі непереборного вихору.

Підніміть салат і роздайте груші та кешетиты.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner