Здоровий осінній салат з паростками, каштанами та грушами
Здоровий осінній салат з паростками, каштанами та грушами
19/10/2018 команда здоров'я та краси Салати , продукти харчування 0
18
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Смачний і здоровий кулінарний рецепт салату з паростками, каштанами та грушами, ідеально підходить для осені.
Ми представляємо легкий кулінарний концерт для салату з паростками, каштанами, грушами і беконом. Навіть самий легкий салат - готуючи його приблизно за 40 хвилин, а з часом перебування - всього близько 3 годин, він дуже підходить для осіннього сезону.
Якщо ви вегетаріанці, ви можете передати бекон, тому що салат смачний і без нього. Але якщо ви налаштуєте м'ясо, я, звичайно, додам, тому що бекон бекону здоровий.
Необхідні продукти для 4 порцій :
500 г зеленого
80-90 г приготованих каштанів , білих
1-2 груші (близько 125 р кожен)
50 г бекону
1 глава цибульний цибулю , маленький або середній
2-3 сл. оливкова олія
1-1,5 т. п. н. кмин
2 - 3 сл. яблучний цет
1 тікер цукру
1 sl. масло
2 с. сіль
гострий перець
Спосіб приготування :
Очистіть і промийте занадто зелений колір. Принесіть наступне багато дрібних ребер або отрисуйте їх. Посипати двома звичайними чайними ложками солі і протягом 4-5 хвилин залити їм рукою. Дайте йому стекти.
Видаліть бекон з бекону і, якщо є, і качани. Він розріже бекон на дрібні чашки.
Оберніть і покладіть цибулю, тушкуйте 2-3 хвилини з беконом, якщо ви не вегетаріанець, в палаючий глечик для приготування їжі, скло стає глазурованим. Очистіть кімоно і чорний перець. Додати 3 sl. оцет до кипіння.
Зробіть соус, можливо, трохи оцту і трохи солі. Змішайте з зеленим кольором і залиште накрити кришку не менше 2 годин.
Вимийте багато груш, видаліть насіння і виріжте їх разом з кетеносами кубиків. Перед тим, як подавати, вони зливають через 2-3 хвилини в спалене масло в разі непереборного вихору.
Підніміть салат і роздайте груші та кешетиты.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю