Природні вітаміни вітаміну К.
Природні вітаміни вітаміну К.
13/10/2018 команда здоров'я і краси Цікаво , що Feed 0
45
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Ми представляємо список з найбагатшими природними вітамінами вітаміну К.
Вітамін До - це живильна речовина, яке необхідно на автомобілі для здоров'я. Вітамін К важливий для згортання крові і сили кісток, але в автомобілі є інші функції.
Вітамін К можна знайти в трьох формах, два з яких зустрічаються природним чином - вітамін К1 і вітамін К2, а третій - синтетичний аналог - вітамін К3.
Вітамін K1, відомий як фитонадион або филквинон, являє собою форму вітаміну K, яка природним чином виявляється в рослинах.
Вітамін K2 або менакинон, який є природним, являє собою жирну форму розщеплення вітаміну K, синтезовану з бактерій в шлунково-кишковому тракті. Бактерії синтезують ряд пов'язаних форм цього вітаміну. Тези аналогів вітаміну К, колективно звані K2.
Вітамін K3, відомий як Kato Menadion, являє собою синтетичний водорозчинний вітамін K аналог, який може бути перетворений в K2 у хробака. Ферменти в босанах і тканинах птахів здатні перетворювати ментадион в активні форми вітаміну К.
Вітамін К діє як коагулянт (він має гарячковий ефект), перешкоджаючи йому повзати в перенаселення, пише Вікіпедія . Вітамін K1 в організмі допомагає синтезувати деякі білки, які знаходяться у плазмі крові, нирках і кістках. Переривчасте використання і передозування вітаміну К, можуть призвести до серйозних проблем, особливо для хронічних проблем із загоєнням крові.
Вітамін К має значення для освіти розчинної в крові хімічного протромбіну. Він запобігає внутрішню кров і зменшує менструальний потік. Життя важливе для правильного функціонування печінки, а також для поглинання кальцію в організмі. Його неадекватність дуже небезпечна для організму.
Антиген вітаміну К являє собою вітамін Е. Одночасне застосування може призвести до кровотечі.
Дві перевірені переваги для здоров'я вітаміну К - це корисний ефект для крові і здорових кісток, вказується в рекомендаціях Національного інституту здоров'я Департаменту охорони здоров'я Сполучених Штатів, відновлений у вересні 2018 року. Біла матриця Gla, яка залежить від вітаміну K, надає їй гладку мускулатуру соди, кісток і грубих волосся, може допомогти зменшити незвичайну кальцифікацію. Вітамін К також може допомогти при хронічній нирковій недостатності, вказується в « Kidney International» . Остеокальцин - ще один вітамін К-залежний білок, який кусається в кістках і може брати участь у мінералізації або обробці кісток, - Енциклопедія харчових добавок, видання Informa Healthcare за 2010 рік.Подібно живильним жирів і іншим вітамінам жирної їжі, вхопили вітамін До включається в мицелловые суміші під дією залізистих і панкреатичних ферментів і поглинається энтероцитами тонкого хробака Advance In Nutrition .
В рекомендаціях також вказується рекомендоване щоденне споживання вітаміну К для дорослих чоловіків старше 19 років. Вказується 120 мікрограмів, а для дорослих жінок старше 19 років, у т. ч. вагітність або плід - 90 мікрограмів.
Які найбільш багаті природні вітаміни вітаміну К?Зелені листові овочі, як виявилося, багаті вітаміном К як шпинат , кропива , чорниця, марул і брокколі . Він міститься в рослинних оліях, як в деяких фруктах, таких як блакитні сливи і чорниця . Цей список продуктів, що містять вітамін K, складений на основі його доступності в складі їжі, опублікований у виданні « Food & Nutrition Research» за 2010 рік:
Нато (на 100 г): 1000 мкг (в середньому 1060% від рекомендованої денної дози)
Зелені пагони (заморожені, відварні, ½ склянки): 530 мг (660% рекомендованої денної дози)
Список брижів (заморожений, відварений, ½ склянки): 426 мг (530% рекомендованої денної дози)
Магноноз (сирий, 1/4 склянки): 246 мг (325% рекомендованої денної дози)
Шпинат (сирий, 1 склянка): 145 мг (180% рекомендованої дози щодня)
Проростки конюшини (сирий, 1 склянка): 113 мг (140% рекомендованої дози щодня)
Брокколі (варена, ½ чашки): 110 мг (138% рекомендованої дози щодня)
Брюссельська капуста (варена, ½ чашки): 110 мг (138% рекомендованої денної дози)
Аспірату (сирі, 4 шишки): 48 мг (60% рекомендованої денної дози)
Соя (смажена, ½ чашки): 43 мг (54% рекомендованої добової дози)
Морквяний сік (¾ чашки): 28 мг (34% рекомендованої денної дози)
Соєва олія (1 столова ложка): 25 мг (31% рекомендованої денної дози)
Едам (приготовлений, ½ чашки): 21 мг (26% рекомендованої денної дози)
Гарбуз (олово, ½ чашки): 20 мг (25% рекомендованої дози)
Сік граната (¾ чашки): 19 мг (24% рекомендованої дози щодня)
Tummy (сирий, ½ склянки): 16 мг (20% рекомендованої денної дози)
Заправка салату Цезар (1 ложка суп): 15 мг (19% рекомендованої дози щодня)
Соснові горіхи (сушені, 30 г): 15 мг (19% рекомендованої денної дози)
Чорниця (сира, ½ чашки): 14 мг (18% рекомендованої дози щодня)
Марула Айсберг (сирий, 1 склянка): 14 мг (18% рекомендованої дози щодня)
Курча (85 грам): 13 мг (17% рекомендованої денної дози)
Виноград (½ чашки): 11 мг (14% рекомендованої денної дози)
Коктейль з овочевого соку (¾ чашки): 10 мг (13% рекомендованої денної дози)
Кешью (смажений, 30 грамів): 10 мг (13% рекомендованої добової дози)
Морква (сира, 1 середня): 8 мг (10% рекомендованої добової дози)
Zextine (1 supp ): 8 мг (10% рекомендованої добової дози)
М'ясо великої рогатої худоби (обсмажене, 85 грам): 6 мг (8% від рекомендованої денної дози)
Смокины (сушені, ¼ чашки): 6 мг (8% рекомендованої добової дози)
Куряча печінка (укол, 85 грам): 6 мг (8% рекомендованої добової дози)
Шинка (запечена або смажена, 85 грам): 4 мг (5% рекомендованої денної дози)
Чеддер (45 грамів): 4 мг (5% від рекомендованої денної дози)
Змішані горіхи (сушені, печінку , 30 г): 4 мг (5% рекомендованої денної дози)
Яйце (варене, 1 голома): 4 мг (5% рекомендованої денної дози)
Моцарела (45 г): 2 мг (3% рекомендованої дози)
Гуртка (губка, 2%, 1 склянка): 1 мг (1% рекомендованої добової дози)
Sjomga (варена, 85 грам): 0,3 мг (0% від рекомендованої добової дози)
Креветки (варені, 85 грам): 0,3 мг (0% рекомендованої добової дози)
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю