Нездорові комбінації з продуктами харчування
Нездорові комбінації з продуктами харчування
05/10/2018 команда здоров'я і краси Цікаво , що Feed 0
121
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Ми представляємо найбільш поширені помилки при об'єднанні продуктів харчування.
Хор часто поєднує в собі смаки їжі, які все більше і більше нас думають, якщо чудова комбінація. Це три з найбільш часто зустрічаються комбінацій, які досить неприйнятні для багатьох, хор хору допускає тези помилок, як ніби вони об'єднують їжу, щоб у них не було здорових ползаний:
Філія хліб з конфитюрами або мармеладом
Особливо недоречно поєднання білого хліба і конфітюру або іншого солодкого, тому що прощення вуглеводів, яке містить конфітюри, різко збільшує кількість крові в крові, а білий хліб має високий глікемічний індекс. Глікемічний індекс (GI) являє собою цифрову шкалу, що показує шквал лихоманки, а колька продуктів високої чіткості може підвищити рівень глюкози в крові (рівень цукру в крові).
Але це недобре і комбінація насиченого хліба і конфітюрів, як свідчать дослідники, у той час як хліб досить енергійний. Різкі скачки крові в крові вкусять підшлункову залозу, а також призводять до незадоволення енергією, тому вони ріжуть спади.
Замість мармеладу або конфірмації, скоротіть масло з олією, що, згідно з новим дослідженням, що знаходиться в середовищі здорової їжі, особливо якщо ви не покарає її споживанням, і крім цього значно уповільнить темп, з яким кров з хліба сягає крові. Якщо ви щадите вегетаріанську дієту - використовуйте маргарин.
Салат без зухтина
Овочевий салат, покритий оцтом, лимоном та іншими відповідними закусочними, але без зихтинаабо дорі-оліго не несе необхідного здорового повзання. Якщо за дієтичним причин ви уникаєте додавання слини в салат або з використанням готових, так званих. дієтичні замінники, вам потрібно буде знати, що є перешкодою для прийняття багатьох важливих харчових інгредієнтів.
Дослідження, опубліковане в Журналі Американського журналу клінічного харчування,показує, наприклад, якщо виключно корисні каротиноїди, наприклад, з моркви, набагато краще абсорбують, якщо ви зігрієтеся з гладкістю салату і, отже, іншими здоровими інгредієнтами, для прийняття яких нам потрібно певну кількість мазка. Тому не соромтеся, наповніть свій салат однією або двома ложками кабачків, гарбузового оліго-або свого роду здоровим олією замість дієтичних заступників.
Независимо от того, пьете ли вы красный или зеленый чай , оба они очень богаты антиоксидантами, что благоприятно влияет на снижение эффектов низкой интенсивности. В то же время зеленый чай является относительно здоровым, потому что он содержит немного кофеина и более полезные ингредиенты. Но если вы добавите плесень в свой чай, независимо от того, думаете ли вы о корее или овоще (из сои, риса, кокоса и других), белки из плесени связаны точно с антиоксидантами и предотвращают темную абсорбцию. И когда дело доходит до плесени, в сочетании одного из основных полезных ингредиентов напитка, кальция його не можна використовувати, оскільки кофеїн є перешкодою для поглинання кальцію .
Змішування чаю з цвіллю може призвести до утворення каменів у шишки. Тому, якщо ви хочете додати щось хороше до свого чаю, замість цвілі у вас буде лимон . Для підсолоджувача використовуйте мед .
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю