Безтурботний зелений бульйон супу
Безтурботний зелений бульйон супу
08/18/2018 команда здоров'я та краси Суп , корми 0
17
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Ми представляємо кулінарний рецепт для здорового бульйону.
Сезон - це сезон пожеж, ми представляємо підходящий відвар супу в теплі дні, що приємно, коли йому подають холод з холодильника. Підготовка до півгодини.
Необхідні продукти для 4 порцій :
1 глава лук лук
2 с. масло
400 г замороженного гороха
1 л растительного бульона
400 г салата
3 стежка
200 г ферментированной сметаны
лимонная кора вытащила
соль и перец по вкусу
Способ приготовления :
Оберните и налейте лук. Заполните его через 1 - 2 минуты в сожженном масле, стекло станет стеклом.
Добавьте замороженный горох и овощной бульон и оставьте варить при приготовлении в течение примерно 8 минут.
Очистите и вымойте большое количество зеленого салата и позвольте мне загар. Добавьте следующий предмет в суп и готовьте в течение 8-10 минут до размягчения.
Натисніть на крихітний листової монетний двір. Посипте супом індички і лимонної корою.
Сезон бульйону з сіллю і перцем. Вставте мене в порядок.
Подавати з кислою сметаною.
Зелений суп смачний і гарячий, але я хочу охолодити холод.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю