Продавець ⭐FRESH⭐-натуральні препарати та косметика розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7325 відгуків
Актуальные цены и срок доставки уточняйте у менеджера
Алішера Навої 69, Київ, Україна
+380 (95) 682-34-54
⭐FRESH⭐-натуральні препарати і косметика

Красное мясо усиливает риск рака матки у женщин

Красное мясо усиливает риск рака матки у женщин

 08/08/2018  команда здоровья и красоты  Для женщин , рака , питания  0

 

червено месо

16

акции

Поделиться с FacebookНачать в Twitter

Регулярное потребление красного мяса может увеличить риск рака толстой кишки у женщин.

Красное мясо связано с увеличением риска рака толстой кишки у женщин. По этой причине, дамы, выключите красное мясо из ежедневного меню, чтобы вы могли узнать об этом.

Влияние различных видов красного мяса и пищевых привычек при раковых заболеваниях является одной из самых больших причин при изучении режима питания и руки червя, сказал Диего Рада Фернандес де Хауреки, исследователь из Университета Лидса, Англия.

Наши исследования - одно из небольших исследований, в которых рассматриваются тезисы ссылок, и даже если необходим дополнительный анализ в более комплексном исследовании, тогда он может предоставить ценную информацию хореей с семейной колоректальной карциномой с целью предотвращения , к лучшему.

Результати дослідження були опубліковані в спеціалізованому виданні Міжнародного журналу раку 8 березня 2018 року. Це показує, коли регулярне споживання червоного м'яса порівняно з екскрецією збільшує ризик розвитку раку товстої кишки і, точніше, в нижній частині, де збираються результати.

Опитування використовує дані для 32 147 жінок з Англії, Уельсу і Шотландії.

Наші дослідження не тільки полегшують світ у тому розумінні, що споживання м'яса може впливати на більш товстий черв'як, але також підкреслює значення здорового харчування, використовуючи дані з гламурної групи хорів , у співавторстві з Джанет Коді, професором Університету Лідс.

У ранніх дослідженнях була вказана причина зв'язку між червоним м'ясом і рукою толстогласного фактора nykolko, серед яких хімічні речовини, які виділяються при приготуванні м'яса при високих температурах, а також консерванти, нітрати буто, використовуються в обробленому м'ясі .

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner