Алкоголізм посилює ризик розвитку деменції
Алкоголізм посилює ризик розвитку деменції
08/02/2018 команда здоров'я та краси Голова і мозок , Напої 0
6
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Похилий до середнього старому чашку збільшує ризик розвитку деменції в літньому віці.
Зачаровані п'ють, які присвятили себе в чашці пролонгації протягом десятиліть або більше, піддаються більш високому ризику розвитку деменції в кінцівках черевної порожнини, досить помірних п'ють і не споживають алкоголь.
Длительные алкоголики с примерно на 50% больше предрасположены к болезни Альцгеймера или другой форме нейродегенеративного заболевания.
Более 7% хора, старше 65 лет, страдает какой-то формой деменции - процент, который увеличивается до 40 лет в возрасте старше 85 лет. Пациенты рассчитывают на то, что больной будет до 2050 года, сообщает агентство BGNES.
Результати 23-річного дослідження, амбулаторне установа якого є сполучною ланкою між вживанням алкоголю і ризиком розвитку деменції, опубліковані в спеціалізованому виданні Британського медичного журналу 1 серпня 2018 року.
Для середнього віку від одного до 14 напоїв на тиждень визначається помірне вживання алкоголю. Максимальні 14 напоїв на тиждень еквівалентні 6 середнім (175 мл) склянках вина з 13% спиртом, 6 галон з 4% за вибором або 14 25-мілілітрів високоякісних 40-градусних алкогольних напоїв.
Всемирная организация здравоохранения (ВОЗ) определяет для тяжелого хронического питья более 60 граммов чистого алкоголя - 6 или более стандартных напитков в течение одного дня для мужчин и более 40 граммов в день для женщин.
Результаты были основаны на опросе 9087 британских граждан, которые были в возрасте от 35 до 55 лет в 1985-88 годах. Сообщалось о почти 400 случаях деменции, они достигли в среднем 76 лет.
Риск деменции в середине хора, употребляли алкоголь в среднем возрасте более 14 напитков в неделю.
Дослідження, проведене Северином Сабіа з Французького національного інституту здоров'я і медичних досліджень при Університеті Парижа-Сквайра, показало, що серед помірних питущих споживає вино з меншим ризиком розвитку деменції, ніж ті, хто віддає перевагу пити або спиртні напої, , джин , горілки або текіли .
Дослідники рекомендують, щоб органи охорони здоров'я зменшували безпечне щоденне вживання алкоголю в інструкціях, щоб уникнути ризику розвитку деменції в більш гострій фазі живота.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю