Не клеїти курку з білими краями
Не клеїти курку з білими краями
07/30/2018 команда здоров'я і краси Цікаво , що Feed 0
53
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Що означають білі краю у необроблених курячих садах?
М'ясо курки - горло, одне з кращих в багатьох частинах світу. Це смачно, і з нього з ним готуються різні сорти, а також за хорошою ціною. зростаючий пошук м'яса птиці стимулює виробників, щоб вони могли заповнити плоти журналів. Чим більше м'яса птиці припадає на птахофабрики, де насіння збираються в закритих приміщеннях, так як птахи охороняють швидкий ріст і на кілька тижнів під ножем.
Відео з Compassion in World Farming , благодійна організація групи активістів захисту тварин, показує любителям м'яса, що означає білі краї м'яса птиці, а саме м'язове розлад, яке гойдається з курячим грудкам. Білі краю в плоті виглядають як білі щілини, переходять до звичайної м'язі.
Згідно з дослідженням 2013 року, опублікованому в італійському виданні Animal Science , зміст желе підвищує вміст пробок з 224% і зменшує кількість білка. Результати іншого дослідження , опублікованого в науковій публікації « Pultry Science» в лютому, підсумували рік з команди на чолі з доктором Вивеком Кутаном, показують аналогічний висновок: жирова тканина збільшується, а м'язи зменшуються в залежності від кількості побілки у м'ясі птиці.
Согласно исследованию с 2016 года из Университета Арканзаса и Университета сельского хозяйства и машиностроения в Техасе количество белого жука в птичьих садах увеличилось за последние несколько лет, выявив 96% 285 птиц, которые были изучены. Открытие ученых показывает, что отрицательное влияние на качество мяса отрицательно, так как оно влияет на прием марины и потерю полезных веществ во время приготовления.
На ленте есть три кусочка куриного филе: A. нормальное мясо; C. с промежуточным и S. с сильным присутствием белых краев.
Жаклин Лондон, директор по питанию в Институте хорошего домостроения , утверждает, что куриные листья все больше и больше хороших вариантов здоровья. Мясо птицы, если оно не жареное и жареное, является прекрасным отшелушителем чистой белизны, а также витаминами группы B, в т.ч. витамин B12 , а также на железо , селен и фосфат . Прочтите этикетку, чтобы она не содержала антибиотиков, не забудьте правильно ее приготовить, хранить при подходящей температуре в холодильнике или парикмахерской и избегать загрязнения во время прямого контакта во время приготовления пищи , посоветовать вам больше
Ето'о і відеокліп американської організації « Співчуття» , що пояснюють, чому в курячого м'яса, схоже, немає чистого чистого білка, як хор думок [англійська]:
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю