Які продукти найчастіше викликають рак?
Які продукти найчастіше викликають рак?
07/01/2018 команда здоров'я та краси Цікавий , Напої , Рак , Харчування 0
130
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Які продукти ми уникаємо, щоб ми не отримували рак?
Більше третини випадків раку пов'язані з їжею , Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) заявила більше, ніж у 2009 році. Британські експерти визначили 3 основних продукту харчової промисловості, які є найбільш поширеними причинами раку.
На першому місці вказано оброблене м'ясо і всілякі продукти з нього - сосиски, ковбаси, бекон, шинка тощо. Вони збільшують ризик раку шлунка і раку хробака. Причиною виникнення раку є те, що вони додають нітрати і нітрити, які виявилися канцерогенними, для виробників переробленого м'яса. ВООЗ зазначає, що тільки 50 г обробленого м'яса в день (близько 2 бекону або шинки) піддається підвищеному ризику раку хробака з 18%. В протягом 2015 року ВООЗ попередила про зв'язок між розвитком раку і отруєнням обробленого м'яса .
На другому поверсі вказаний цукор. Безплідне використання сахаридів є фактором появи злоякісних пухлин. Захарта - небажана зв'язок з розвитком раку. Цукор сам по собі не є канцерогенною продуктом, але часте ковтання солодких продуктів і підсолоджування підсолоджених напоїв призводить до провисання, що в крайніх випадках збільшує ризик розвитку раку. Усадка призводить до семи видах раку .
Третє місце - алкоголь. Алкогольні напої збільшують ризик розвитку раку, оскільки 3% випадків онкологічних захворювань у Великобританії пов'язано з їх калечащим використанням, повідомляється в органи охорони здоров'я. Алкоголь класифікується як «канцероген 1 класу».Запалення спиртом викликає 7 видів раку, таких як еякуляція, хоча і інші. Основним канцерогеном у спирті є етанол, який пошкоджує клітини в організмі і збільшує ризик розвитку злоякісних новоутворень, показання ВООЗ. Учні підрахували, скільки коштує безпечна доза алкоголю в день .
Всі опіки або вирощена їжа є канцерогенними. Переміщайте чорну і не банку, радить Zdraven.bg.
Щоб зменшити ризик розвитку раку, крім як уникнути зазначених продуктів, експерти рекомендують вам є більше різноманітних фруктів і овочів , збільшуйте свою фібриляцію , зберігайте вага здорової нормі , займайтеся спортом і не паліть .
Аналіз канцерогенних продуктів опублікований в журналі Which? ,
Запис ковбаси: Марко Верх
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю