Консервовані фрукти і овочі Я відчуваю депресію
Консервовані фрукти і овочі Я відчуваю депресію
04/18/2018 команда здоров'я та краси Психологія , їжа 0
294
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Прагнете бути в гарному настрої - взломайте сирі фрукти і овочі.
Регулярне споживання сирих фруктів і овочів знижує ризик депресії. Дослідники з Університету Отаго, Нова Зеландія, з'ясували, що сирі фрукти і овочі більш фізично здорові, якщо не варені, консервовані або оброблені.
Велика кількість виразок сирих фруктів і овочів, багатих корисними мікроелементами, пов'язане з найкращим психічним здоров'ям. При приготуванні або обробці присутності ці важливі мікроелементи зменшуються.
Здорові кампанії зазвичай зосереджуються на кількості дощок і овочів у меню, наприклад, п'ять порцій в день. Вчені дивилися на те, як манера, яку ви підготували, відбивалася в психічному здоров'ї.
Для дослідження 422 душі з Нової Зеландії та США вивчалися у віці від 18 до 25 років. Ця вікова група відбирається, чиї молоді люди все більше споживають фрукти і овочі з усіх вікових груп і піддаються високому ризику психічних розладів.
Студенти простежили типове споживання добровольців сирих фруктів і овочів, а також приготованого і обробленого і психічного здоров'я, щоб дізнатися, яка зв'язок між отриманням фруктів і овочів і психічним здоров'ям. Дослідники також досліджували демографічні фактори, які впливають на психічне здоров'я, включаючи сон, спорт, хронічні захворювання, нездорове харчування, соціально-економічний статус, етнічну приналежність і стать.
Потребление сырых фруктов и овощей показывает более низкий уровень симптомов психических заболеваний, таких как депрессия, и улучшение в области психологического благополучия, включая позитивное настроение и удовлетворение от живота. Тезисы, ползающие для психического здоровья, значительно уменьшаются в приготовленных, консервированных и обработанных фруктах и овощах.
Это исследование показывает яркую ценность образа жизни, в то время как изменение привычек питания может быть простым способом улучшить психическое здоровье , доктор Тамлин Коннер, старший психолог и ведущий автор исследования.
Найбільш ефективні сирі продукти, які є більш здоровими, психологічно здорові: морква , банани , яблука , зелені листові овочі, такі як шпинат , грейпфрут , салат, цитрусові , фруктові ягоди, такі як ягоди , малина і лохина , огірки і ківі .
Результати дослідження були опубліковані в спеціалізованому виданні « Кордону в психології» 10 квітня 2018 року.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю