Риб'ячий жир під час вагітності знижує ризик розвитку алергії у дітей
Риб'ячий жир під час вагітності знижує ризик розвитку алергії у дітей
04/03/2018 команда здоров'я та краси Для вагітних , Для дітей 0
50
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Добавки для риб'ячого жиру під час вагітності можуть зменшити алергію на дитину.
Стверджують вчені, одна капсула риб'ячого жиру в день над вагітністю і в перші місяці лікування може знизити ризик для дитини від харчової алергії.
Згідно аналізу минулих досліджень Імперського коледжу в Лондоні, це привело до 30% -ному зниженню ризику алергії від яєць до 1 року, повідомляє агентство ВВС із посиланням агентства BGNES.
Риб'ячий жир містив особливий тип зерна, званий Омега-3, який володіє позитивним протизапальним ефектом.
Експерти відзначають, що необхідні більш актуальні дослідження для відстеження довгострокового впливу дітей. Тим не менш, вони стверджують, що дослідження підтвердили, що дієта під час вагітності може вплинути на розвиток алергії на ранній стадії живота.
Один із 20 дітей у Великобританії страждає від алергії на харчування від годування, яєць, родимок або пшениці, і проблема поширюється. Цей тип алергії викликаний неправильним функціонуванням імунної системи і високої реактивної реакцією цих непотрібних продуктів, що призводить до появи симптомів катаракти, запалення, контакту і хрипів.
Доктор Роберт Бойль, провідний автор дослідження з Департаменту медицини Імперського коледжу в Лондоні, заявив: « Наше дослідження показує, що пробіотики і риб'ячого жиру можуть знизити ризик розвитку харчової алергії дитини і зможуть вирішити тези, які повинні бути зроблені беручи до уваги, коли вагітність поновлюється .
Додавання риб'ячого жиру, що містить омега-3 жирні кислоти, які також містяться в гладкій рибі. Консультація експерта полягає в тому, що вагітна жінка споживає не більше двох порцій гладкою риби в тиждень через області ртуті у деяких риб і уникати м'яса від акули і рибного меча.
Вчені відзначили 19 досліджень риб'ячого жиру, взятих під час вагітності, за участю 15 000 душ і встановлені, якщо зниження ризику розвитку алергії на яйця становить 31 незначний випадок алергії на 1000 дітей.
Исследователи также наблюдали влияние пробиотической приверженности, принимаемой во время беременности, и обнаружили, что риск развития экземы у детей в возрасте от 1 до 3 лет снизился с 22%.
Но вы не нашли доказательств, в то время как устранение пищевых продуктов, таких как продукты питания, яйца и молочные продукты во время беременности, может привести к любой разнице в отношении риска развития аллергии ребенка.
Согласно исследованию, фрукты, овощи и прием витаминов не показали никакого влияния, опубликованного в медицинском журнале PLOS One .
Сейф Шахин, профессор дерматологической эпидемиологии в Университете королевы Марии в Лондоне, сказал, что исследователи добавят к растущим доказательствам связи между рационом питания во время беременности и скомпрометированы и предотвратят аллергию на детей.
Более категоричные ответы о возможной роли пробиотиков и рыбьего жира в профилактике детских аллергии могут быть только из более обширных исследований, которые могут привести детей и школьного возраста , подтверждает это.
Если такие исследования достаточно велики, они могут идентифицировать некоторые подгруппы футболок и детей, которые использовались большинством тезисов вмешательств , сказал профессор.
Д-р Луиза Джеймс из Британской ассоциации иммунологии заявила, что она все еще задает вопросы, ожидая ответа, связанного с тяжелой пищевой аллергией, а не только на чувствительность к яйцам.
Всупереч необхідності розвитку алергії, багато дітей можуть бути чутливими, без будь-яких симптомів алергії, і важливо визначити, чи може додавання риб'ячого жиру знизити ризик розвитку клінічної харчової алергії , скажемо більше.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю