Болгарцы з'їдають в два рази більше плоті, ніж фрукти
Болгарцы з'їдають в два рази більше плоті, ніж фрукти
06/02/2018 команда здоров'я та краси харчування 0
34
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Болгарський картопля фрі два рази в рік, тіло і плоть.
Основна частина їжі на їжу приймає курчати, і протягом 12 місяців понад 56 мільйонів курчат готуються до їжі.
Про це свідчать дані Міністерства сільського господарства і продовольства, наведені Gazette Monitor .
Крім того, пілатес часто вбивають на бойнях, а близько 1,3 мільйона вбивають. вбити пальто. Зазвичай нагріті тони курки sa 640 109.
Виготовлено для споживання поросят - близько 1,1 мільйона фунтів за рік. Їх загальна вага, даний свині, становить понад 150 мм. тонн. Інші частини до 212 hil. тонни м'яса, вирощені щорічно, падають на яловичину.
Для порівняння, орні плоди в рік становлять чи близько 103 грн. тонн.
Статистика показує, коли ми їмо вдвічі більше плоті, ніж плід.
Анализ данных из Европейского союза показывает, что Болгария является одной из сторон, которые потребляют наименьшее количество мяса в ЕС. Это примерно на два фунта дешевле, по сравнению с другими рынками.
Наиболее предпочтительное мясо для болгарского мяса оставляет курицу - 12 кг на человека в год.Следующие: свинина - 10 кг, бахрома - 7 кг, бифштекс или баранина - на 1 кг, у других животных - 2 кг и т. Д.
Он продолжает тенденцию снижения потребления говядины и ягненка, о чем сообщают эксперты, о причинах более высоких цен на этот тип грязи, низкой покупательной способности болгар, а также устах традиций в потреблении такого мяса.
Опять же, по их словам, отечественное производство мяса птицы удовлетворяет примерно 60 на сто от мясного рынка в нашей стране и производит более половины мяса из мяса в стороне. При промышленном производстве мяса птицы на площадке задействовано более 100 хозяйств.
Ринки тварин доступні в 28 місцях, в основному в невеликих провінційних містах. Вони традиційно організовуються щотижня, і продаються живі тварини, які можна використовувати для забою.
Всі продажі і виробництво м'яса перевіряються і контролюються Міністерством внутрішніх справ, Митних агентством, НПД та Управлінням з безпеки харчових продуктів.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю