Болгарське м'ясо заповнено антибіотиками
Болгарське м'ясо заповнено антибіотиками
06/11/2017 команда здоров'я і краси Цікаво , що найголовніше , Feed 0
527
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Болгари їдять м'ясо з антибіотиками, на 60 футів вище мінімального рівня в Європі.
М'ясо, яке я годую в Болгарії, повно антибіотиків, а тварин з ліками «для кожного випадку» кидають у ферму, коментує S- Sega .
Це місце болгарських ферм серед тез в Європі, які використовують більшість ліків.
Витяги є частиною сьомого щорічного звіту Європейського агентства з лікарських засобів . У документі аналізується продаж антибіотиків для тварин в 30 європейських країнах протягом 2015 року.
Вони показують шокуючі факти про використання лікарських засобів в нашій країні.Болгарські ферми розводяться на восьмому місці серед проаналізованих сторін за зловживання антибіотиками в м'ясі.
У нас є 1 кг живої тварини, зваженого для м'яса, і випадає 121,9 міліграма антибіотика посередині. Для порівняння з різним опором, відстань в нормі - 2 мг на кг, в Ісландії - 5 мг, у Швеції - 12 мг.
Продажу антибіотиків для тварин в Європі знизилися з 13,4% у період з 2011 по 2015 рік, у доповіді похмуро. Європейська тенденція полягає у скороченні використання лікарських засобів на фермах, тоді як у Болгарії вади ростуть надзвичайно. Із звіту видно, що в 2011 році, Вага склала 92 мг, у 2013 році - 116 мг і показник 121 мг протягом 2015 року
Серйозна проблема з неконтрольованим використанням антибіотиків полягає в тому, що бактеріальна резистентність створюється, ліки піддаються впливу наркотиків, і потребує використання нових і все більш потужних антибіотиків у всіх великих кількостях.
Единственным обнадеживающим фактом в отчете является то, что если Болгария, по крайней мере, на 60 фунтов выше минимального количества антибиотиков в мясе, находится далеко от записей об использовании антибиотиков для животных - Кипра (434,2 мг / кг живого мяса), Испании (402 мг / кг живого мяса) и Италии (322 мг / кг живого мяса). Но истина о тенденции Италии заключается в том, чтобы сократить именно в предыдущие годы, на Кипре и в Испании, как и в Болгарии, потребление растет.
У Болгарії багато середніх антибіотиків на тонну виробленого м'яса складалося з яловичини (129 г), за якою слідували овець / коза (96 м), свинина (73 м), птиця (46 м) і хвощ (35 г) на 2015 рік
Дані за 2015 рік показують, що в Німеччині середня кількість антибіотиків на кілограм живої м'яса становить 97,9 мг, Франція - 70,2 мг, Великобританії - 56,7 мг, Ірландія - 51 мг, 57,2 мг у Греції , в Руманье - 100,5 мг.
Чтобы предотвратить инфекции и ускорить рост животных, фермы страхуют и дают доры здоровым животным, малым дозам антибиотиков, комментирует эксперты активных потребителей по поводу данных в Eurodoc.
Тезисы лекарств, созданных для лечения некоторых смертельных бактериальных заболеваний, но использовались в течение многих лет для профилактики и профилактики инфекций. Короче говоря, пища, которую мы потребляем, производится с большим количеством антибиотиков, а экстремальный продукт содержит остаточные количества от них, выраженные Активнойорганизацией потребителей .
У Болгарії падуб - це використання тетрациклінів широкого спектра антибіотиків , свідчать дані європейського звіту. Антитіла з групи макролідів, амфениколов і добре відомого пеніциліну втираються в їх ноги.
Якщо вам цікаво, чи вдалося болгарського агентства з безпеки харчових продуктів скоротити кількість антибіотиків у болгарському м'ясі, прочитайте TUK .
Запис сирого м'яса: Jen Ar
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю