Захарта прискорює розвиток раку
Захарта прискорює розвиток раку
18/10/2017 команда здоров'я та краси Рак , корм 0
274
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Захарт може викликати агресивну форму раку.
Вчені з Католицького університету у Львові, Бельгія, виявили, що глюкоза викликає швидко розвиваються злоякісні пухлини. Таким чином, споживання цукру викликає розвиток агресивної форми раку.
Ракові клітини характеризуються голодом багатьох вуглеводів.
У нормальних клітинах глюколиз (процес окислення глюкози) повільно сповільнюється і пов'язаний з утворенням пірувату. В тканинах злоякісних пухлин глюкулит в 200 разів більше берези, а замість пірувату утворюється молочна кислота.
Порушується, що, коли активне окислення стегон призводить до утворення енергії галію, яка використовується для поділу дефектних клітин і збільшення метастазів.
Возникает вопрос о так называемом. влияние на Варбург. В рамках экспериментов дрожжи, которые изуродовали большое количество глюкозы, были изуродованы. Ученые исследовали функции генов Ras, которые регулируют деление клеток у многих организмов, в том числе у людей. Мутации в некоторых участках ДНК могут увеличить активность генов, что способствует неконтролируемой пролиферации клеток.
Виявилося, що включення великих кількостей щурів, у тому числі «генів Ras», дозволяє дріжджам швидко розмножуватися. В ракових клітинах глюкоза викликає появу порочного кола - пухлина споживає соляну кислоту, збільшує її розмір і призводить до необхідності ревматизму.
Результати дослідження були опубліковані в спеціалізованому виданні Nature Communications , повідомляє агентство БТА.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю