Кислые огурцы и тыквы я буду ассоциировать с социально-фобией
Кислые огурцы и тыквы я буду ассоциировать с социально-фобией
06/10/2017 команда здоровья и красоты Психология , еда 0
60
акцииПоделиться с FacebookНачать в Twitter
Ферментированные продукты помогают мне с социальной фобией.
Выявленные из Университета штата Мэриленд, США, они обнаружили связь между ферментированными продуктами питания и проявлениями социофобии - болезненный и иррациональный страх перед всеми социальными ситуациями.
Серед учасників дослідження, які регулярно зберігаються з ферментованим овочами, такими як солоні огірки, квашена капуста , і солоні пряні корейські тунцовые кімчі, в хорі спостерігається більш низький рівень невротизму, що нерідко зустрічається з кислими вишнями.
Дослідники твердо переконані, що пробіотики-корисні для здорових мікроорганізмів, ферментовані продукти, нормалізують мікрофлору кишечника.
Ймовірно, це питання зниження рівня занепокоєння, пише агентство BGNES.
Соціально-фобія являє собою болючий і ірраціональний страх перед усіма соціальними ситуаціями. Тазі фобія також відома як соціальна фобія або соціальне тривожний розлад.
Соціально-фобії уникають нормальної повсякденної суспільної діяльності, спілкуються з незнайомцями для хору, виступають перед аудиторією, виходять зі сцени і т. Д.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю