Білий хліб корисний для деяких людей
Білий хліб корисний для деяких людей
06/19/2017 команда здоров'я та краси харчування 0
хліб
59
акціїПоділитися з FacebookПочати в Twitter
Деякі хори є реагентом для хорошого на білих, а інші - при повній вологості.
Вивчені в Інституті Wizzmann в Ізраїлі, вони дивилися, які жири, холестерин, глюкоза і мікроелементи учасників, а також їх бактерії. Половина добровольців отримувала свіжий, насичений хліб з чвертю тижні, а інші добровольці вибілювали. Наступне було витрачено два тижні і обміняно.
Результати сильно суперечать очікуванням. Ті, хто показує вам, є клінічно значуща відмінність між ефектом цих двох видів хліба для койо, і це з вимірюваних параметрів , як керівник дослідження проф. Еран Сігал, цитований Асоціацією преси та БТА.
У якийсь крайності ніхто не реагує добре на білих і інших повною мірою. Згідно з дослідженням, це залежить від особистої глікемічний реакції та індивідуальної комбінації шлунково-кишкових бактерій. Загалом, різниця між ефектом обох видів хліба мала.
Zdraven.bg додає, коли білий хліб коштує більше, ніж хор, він збільшує свій глікемічний індекс і подвоює ризик серцевих проблем, особливо для жінок .
Глікемічний індекс є показником, який визначає, якою мірою вміст цукру в крові буде збільшуватися і споживання певних продуктів буде збільшуватися.
Надмірне споживання білого хліба призводить до хронічної втоми , американські вчені довели, що до 2013 року.
Безсумнівно, вигідно для білих хліба, обидва були доведені іспанськими вченими в 2014 році.Прийом збільшує присутність корисної шлунково-кишкової бактерії lactobacillus. Причина з рафінованими зернами в композиції.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю