Чому рекомендується холодний суп і 2 швидких рецепта
Коли вам холодно , всі рекомендують їсти курячий суп і пити чай - наскільки це ефективно. але. курячий суп в лікуванні застуди, а з чим пов'язано його ефективність?
Фахівці ради ефективності курячого супу при лікуванні простудних захворювань. Хоча курячий суп не чинить впливу на вірусну інфекцію, викликала застуду, він все ж може поліпшити симптоми застуди. Конкретно, це означає, що холод буде тримати вас так багато, і якщо ви будете є курячий суп, і якщо ви не будете їсти. Але вживання супу допоможе вам відчувати себе краще, борючись з закладеністю носа, зволожуючи тіло і знімаючи біль у шиї.
Крім того, вживання курячого супу надає освіжаючу дію, змушуючи хворого почувати себе краще, розслабитися та відновити сили. Суміш вітамінів та поживних речовин в курячому супі також підтримує діяльність імунної системи.
Ні в якому разі не слід нехтувати ефектом кардіостимуляції - фахівці вважають, що пацієнти, яких в дитинстві годували бабусею і дідусем або бабусею і дідусем курячим супом, будуть почувати себе краще, якщо будуть вживати цей суп, навіть коли захворіють. Вони настільки переконані, що курячий суп володіє терапевтичним ефектом, тому що після їжі він буде почувати себе краще.
Тепер, коли я встановив, що курячий суп корисний для вас, коли вам холодно, ось два швидких, надзвичайно смачних і корисних рецепт курячого супу.
Рецепт курячого супу з локшиною і кропом
Інгредієнти на 6 порцій:
- 10 чашок овочевого супу
- 3 моркви, очищені і подрібнені
- 1 селера очищений і подрібнений
- 3 столові ложки малинового імбиру
- 6 зубчиків часнику очистити і подрібнити
- 120 г домашньої локшини
- 4 склянки курячого філе
- 3 столові ложки свіжого, подрібненого кропу
- 1 столова ложка лимонного соку
Метод:
Відварити овочевий суп в каструлі. Додайте моркву, селеру, імбир і часник і варіть близько 20 хвилин, не закриваючи каструлю кришкою. Потім додати локшину і курку, потім варіть 10-15 хвилин, додайте лимонний сік і кріп і вимкніть вогонь.
Вживайте гарячий суп, приправлений сіллю і перцем за смаком.
Рецепт курячого супу з куркумою і часником
інгредієнти:
Для основи супу:
- 1,2 кг курячих молотків
- 2 великих нарізаних цибулі
- ½ Ложка подрібненого шавлії
- 1 чайна ложка нарізаного чебрецю
- ½ Столової ложки яблучного оцту
- 1 морква
- 1 селера
Для супу:
- заздалегідь приготовлена основа супова
- 2 чашки курки, взяті з відварних молотків в супі
- 1 ½ склянки селери
- 1 ½ чашки всій моркви
- 2-5 зубчиків подрібненого часнику
- 1 столова ложка малинового імбиру
- 1 чайна ложка порошку куркуми
- 1 чашка нарізаної петрушки
- ½ чашки свежего, хрустящего кориандра
- 1 консервированный лимонный хлеб
- соль и перец по вкусу
Приготовьте суповые корзины, положив в кастрюлю куриные молотки, а также травы, лук, овощи и уксус, которые затем залейте холодной водой. Кипятите эту смесь в течение 90 минут на сильном огне. Мясо готовится, когда оно слегка отделяется от кости.
Удалите морковь и сельдерей из супа, затем отделите мясной суп. Вилкой сними курицу с костей. Он измеряет 2 литра супа, остальное вам не нужно. Если у вас нет 2 литров, залейте водой.
У каструлі курка в невеликій кількості оливкової олії з селерою і нарізаною морквою. Через кілька хвилин додайте супову основу і нарізану курку разом з сочевицею. Після замочування овочів додайте часник, спеції і дайте настоятися кілька хвилин. Приправити сіллю, взяти каструлю з вогню і додати коріандр і петрушку.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю