Продавець ⭐FRESH⭐-натуральні препарати та косметика розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
6371 відгук
Актуальные цены и срок доставки уточняйте у менеджера
Алішера Навої 69, Київ, Україна
+380 (95) 682-34-54
⭐FRESH⭐-натуральні препарати і косметика

Молочні продукти погіршують гастроезофагеальний рефлюкс?

Гастроезофагеальна рефлюксна хвороба виявляється такими симптомами, як шлунково-кишкові опіки, кислий або кислий смак, сухий кашель, хрипота, біль у грудях, нудота, дискомфорт, розлад шлунку після їжі. Ці симптоми зазвичай виникають після їжі.

Симптоми гастроезофагеальної рефлюксної хвороби можуть посилюватися у деяких пацієнтів при вживанні молочних продуктів. Непереносимість лактози часто викликає / посилює симптоми гастроезофагеального рефлюксу, але це не є причиною цього шлунково-кишкового захворювання.

Дослідження, проведене в 2011 році серед 81 учасника, показало, що у 72 з 81 були проблеми з травленням, такі як гастроезофагеальний рефлюкс після вживання молока або інших молочних продуктів.

З 72 пацієнтів, у яких були симптоми, характерні для гастроезофагеальної рефлюксної хвороби, їм було запропоновано лікування для боротьби з ацидозом в шлунку, а 27 з них не відчули якогось покращення в лікуванні.

В результаті цього відкриття в учасників дослідження були видалені молочні продукти, і стан покращився, симптоми гастроезофагеальної рефлюксної хвороби зникли. Таким чином, повідомляється, що непереносимість лактози чи чутливості до лактози та гастроезофагеальної рефлюксної хвороби пов'язані.

Щоб побачити, відповідальні ваші молочні продукти, поява / посилення симптомів, специфічних для гастроезофагеального рефлюксу, спробуйте виключити молочні продукти - молоко, масло, сир, йогурт і будь-молокомісткі продукти протягом декількох днів або навіть тижнів. Дієта шляхом виключення може допомогти вам визначити, чи страждаєте ви від чутливості або нетерпимості до цієї категорії продуктів харчування. Ведіть щоденник, щоб стежити за тим, що ви споживаєте, і записуйте симптоми, які у вас з'являються після кожного прийому їжі. Если вы заметили, что симптомы появляются после употребления молочных продуктов, возможно, что при употреблении в пищу может усилиться гастроэзофагеальная рефлюксная болезнь.

Молочные продукты имеют ряд преимуществ для здоровья, поэтому их не следует исключать из рациона, если только врачи не подтвердили реальную непереносимость лактозы. Молочные продукты являются богатым источником кальция и пробиотиков, играющих важную роль в пищеварительном процессе.

Однако, если врач подтверждает непереносимость лактозы и обнаруживает связь между употреблением молочных продуктов и симптомами гастроэзофагеальной рефлюксной болезни, вам следует принять определенные меры для улучшения состояния.

В этой ситуации молочные продукты могут быть заменены сортами растений, такими как: соевое молоко, миндальное молоко, кокосовое молоко, рисовое молоко или кахальное молоко. Эти типы продуктов коммерчески доступны, но также могут быть приготовлены дома с небольшим терпением и навыками.

При использовании растительных продуктов вместо молочных продуктов необходимо знать некоторые основные правила. Прежде всего, вы должны знать, что если вы используете растительное молоко вместо животного, используемое количество остается неизменным.

Но если вам нужны альтернативы молочным продуктам, таким как рикотта или взбитое молоко, вот как их получить:

Взбитое молоко - вы можете получить его, добавив ложку уксуса в чашку соевого молока.

Рикотта - нарезать сыр тофу и получить овощную рикотту.

Згущене молоко - варіть низькокалорійна рослинна молоко до тих пір, поки воно не зменшиться на 60%, і ви отримаєте згущене молоко.

Пармезан - використовує поживні дріжджі замість пармезану в рецептах.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner