Продавець ⭐FRESH⭐-натуральні препарати та косметика розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
5624 відгуків
Актуальные цены и срок доставки уточняйте у менеджера
місто Київ, проспект Алішера Навої 69, Київ, Україна
+380 (95) 682-34-54
+380 (67) 807-21-08
⭐FRESH⭐-натуральні препарати і косметика

Квіти акації з квітами акації

Використовуються в медичній, парфумерній та гастрономічної промисловості, нещодавно зібрані або висушені квіти акації використовуються багатьма домогосподарками для приготування ароматизованих рецептів або натуральних засобів. Мало хто знає, що, будучи багатим флавоноїдами, танінами, смолами, каротиноїдами, ефірними маслами, мінералами і глікозидами, дуже корисно вживати їх в різних формах, приносячи користь у лікуванні деяких хвороб, яких ви не чекали.

Захворювання, які можна лікувати відваром, настоєм, порошком або сиропом з квітів акації або вживанням їх як такими, свіжими, так само, як ви їсте фрукти:

- ураження шлунка, від стравохідного рефлюксу до гастриту, що починаються форми виразки, синдром подразненого кишечника, запор або діарея

- легка застуда, що супроводжується кашлем

- симптоми астми

- шрами

- мігрень

- невралгія, особливо стоматологічна

- ревматичний біль

- симптоми стресу і депресії

- панічні атаки

- безсоння

- неспокій

- спазми в животі або м'язові спазми

Ви, напевно, чули більше про квітку меду акації, ніж про сиропах або десертах, приправлених ними, але акація, як і те, що називають квіткою акації, володіє тонким і стриманим ароматом, який робить його підходящим для різних рецептів. Від традиційної настоянки, яка приносить багато користі для здоров'я, до тортів, які важко протистояти, квітка акації може бути основним інгредієнтом, який надає вишуканий смак інгредієнтів, до якого він доданий. Ось деякі з цих рецептів, які дуже прості в приготуванні.

Квітковий сироп акації

інгредієнти:

- квіти акації, близько двох фунтів

- два фунти цукру (півтора кілограма цукру на кілограм квітів, якщо ви віддаєте перевагу солодкий смак)

- чотири літри води

- нарізаний лимон

- ванільний цукор

Підготовка :

Тримайте його в холодній воді, потім вимийте квіти акації, щоб видалити пил, сухе листя або комах під струменем холодної води. Квіти виривають з хвостів і кип'ятять в киплячій воді протягом 20 хвилин, потім дають їм охолонути і розтирають протягом ночі, накриваючи горщик, в якому вони варилися. Потім рідину віджимається через дрібне сито, потім змішується з цукром і ваніллю.Додайте скибочки лимона. Варити з цукром, поки сироп не зв'яжеться, як солодкий. Це тоді збережено у теплих пляшках або банках, обгорнутих в ліжках, поки вони повністю не охолоджені (приблизно два дні).

Смак також може бути сумішшю квітів акації з квітучими квітами.

Їжте розведеним у воді або використовувати для ароматизації лимонаду. Сироп акації також можна вживати у вигляді чайної ложки, як мед, якщо ви відчуваєте різні проблеми з травленням або у вас болить горло. Володіє заспокійливим ефектом завдяки смаку, тому допомагає вам краще спати і долати стресові моменти. Той же сироп є хорошим адъювантом при зневодненні дихальних шляхів або розладах нервової системи.

Солодкий квітка акації

інгредієнти:

- 500 грамів квітів акації

- один кілограм цукру

- вичавлений лимон (або два, три, якщо маленький)

- один літр води

Метод:

Закип'ятити воду і цукор до утворення сиропу. Відокремлюйте квіти від пучка і зеленої боку, добре промийте холодною водою, потім перетворіть в киплячу воду. Добре злити, потім покласти в воду і цукровий сироп разом з лимонним соком і варити, поки джем не зв'яжеться. Її колір буде закритим. Перекладіть чисту банку і зберігайте її взимку. Це може бути простий або чудовий для різних десертів.

Квіти акації в тесті

інгредієнти:

- 20-25 свіжих квітів акації в букеті

- 2 яйця

- 5 чайних ложок меду (ідеально підходить для акації)

- 2 столові ложки масла або топленого масла

- 250 грам борошна

- склянка молока

- лимонна цедра

- ванільний цукровий мішок

- трохи солі

Метод:

Ретельно вимийте квіти в холодній воді, щоб видалити пил, бруд або, можливо, комах, потім покладіть їх на чистий рушник. Змішайте яйця з цукром і сіллю до утворення густої пасти. Додайте інші інгредієнти, добре перемішуючи.Отримане тісто буде таким же, як і для млинців.

Пропустіть квіти через тісто, а потім обсмажте їх в гарячій масляній ванні, як звичайні пончики. Після зливу масла ви можете подавати його як є, присипаний цукром або невеликою кількістю меду.

Млинці або млинці з квітами акації

інгредієнти:

- 20, 25 квітів акації

- 3 яйця

- склянка кефіру або збитого молока

- півсклянки цукру

- розпушувач або бікарбонатний порошок, пакетик або чайна ложка

- Борошно, близько одного фунта

- щіпка сольового ножа

Метод:

Квіти акації промивають у холодній воді, потім залишають для зливу. Яйця підсолодити піну цукром і сіллю, потім додати йогурт і борошно. Розпушувач гаситься лимоном або оцтом і додається або включається в борошно. Тісто буде трохи товщі, ніж блін. Як і в рецепті вище, квіти акації пропускають через це тісто або обсипають ложкою тесту, а потім смажать в гарячому маслі. Якщо вони були приголомшені або вже відтиснуті, ви можете змішувати їх в тісто і вилити ложки з ложкою на сковороду. Коли він набуває золотистий колір, я одягаю паперовий рушник, щоб злити масло. Вони переважно гарячі, напудрені з цукром або прості.

Якщо ви посмажите їх цілком, вони будуть схожі на пончики. Якщо ви використовуєте голені квіти, вони будуть виглядати плоскими, як млинці або фрикадельки.

Якщо ви не хочете їсти смажені, ви можете спробувати покласти їх на деко, на деко і готувати їх на середньому або гарячому вогні. Вони повинні злегка підрум'янитися через кілька хвилин.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner