Овочеві порошки для більш здорового життя
Нова тенденція в галузі харчових продуктів говорить про те, що рослинні порошки ідеально підходять для вживання, мають безліч переваг для нашого здоров'я і легко інтегруються в рецепти. Порошки є більш легко засвоюваними біологічно активними добавками і допомагають вмісту в них поживних речовин швидше засвоюватися в організмі.
Ці тонкі порошки володіють енергетичним ефектом і забезпечують хороше загальне самопочуття, підвищують стійкість до стресу і інтенсивну і тривалу фізичну активність. Вони в основному зустрічаються в магазинах, а також в магазинах спецій, аптеках та інтернет-магазинах.
Зелений пшеничний порошок
Зелене зерно, очевидно, містить хлорофіл, а також ряд поживних речовин. Він містить білки і клітковину, вітамін А, комплекс вітамінів В, вітаміни С, Е і Що Він також містить цинк, селен, кальцій, залізо і магній. Він також багатий ензимами, які захищають від дії вільних радикалів і, таким чином, відіграють сильну антиоксидантну роль. Це сприяє правильному функціонуванню серцево-судинної системи і циркуляції кисню в крові.
Це допомагає нам спокійно спати, допомагає відновити тіло і прискорює загоєння різних захворювань, дає опір зусиллю, і його споживання особливо помітно на обличчі, допомагаючи очистити шкіру зсередини.
Можна вживати розчиненим у воді, фруктових соках або молочних соках, в ідеалі перед їжею. Бажано мати ліки, при яких порошок споживається у відповідності з інструкціями лікаря або листівкою.
Порошок зеленого ячменю
Ячмінь є частиною щоденного раціону азіатських народів, зокрема, він є рослиною, багатим поживними речовинами. Він містить вітаміни і мінерали, багатий клітковиною і особливо хлорофілом. Містить вітаміни А, В, С і Е, кальцій, магній, залізо, мідь і цинк.
Дослідження показують, що зелений ячмінь містить більше вітаміну С, ніж апельсини, і більше заліза, ніж шпинат. Він також має більш високий вміст калію, ніж банани.
Зелений ячмінь має відмінний внесок у детоксикацію організму, особливо в кишечнику і печінки. Це може зменшити біль у суглобах і підтримати імунітет всього тіла. Споживання дає загальний стан благополуччя. У вигляді порошку він може розчинятися у воді, молочних продуктах, чаї або фруктових соках, але особливо в смузі. Його також можна посипати салатами.
Порошок люцерни
Люцерна містить багато ферментів, вітамінів В6, С, Е, D, К, фосфору, кальцію, калію, заліза і магнію. Іншим вітаміном, який входить до складу люцерни, є U, який захищає шлунок і травну систему, допомагаючи запобігти виразку. Він також містить бета-каротин, корисна речовина для стану шкіри і волосся. Його можна розчинити в холодній воді, у фруктових соках, молочних продуктах і смузі, а також в салатах. Люцерна чудова у формі мікробів або настоянок. Є, звичайно, таблетки, що містять у складі порошок люцерни. Незалежно від того, як ви споживаєте, це харчова добавка, яка приносить багато користі для організму.
Це потужний детоксифікуючий і бореться з затримкою води. Це також допомагає травленню і може використовуватися у випадках запору або здуття живота, але також у випадках підвищеної кислотності шлунка.
Це зміцнює імунну систему і сприяє виведенню токсинів. Важливо пити багато води, особливо коли ми харчуємося рослинною їжею і порошками. Як і розчинений у воді лимон, порошок люцерни сприяє підвищенню лужності організму. В той же час це сприяє втраті зайвих кілограмів, будучи союзником пояси для схуднення.
Порошок зеленого вівса
Багатий вітамінами, такими як А, С і Е, порошок зеленого вівса має потужну антиоксидантну дію, борючись з впливом вільних радикалів на організм.
Містить клітковину, яка допомагає кишкового транзиту, є хорошим сечогінним засобом і може використовуватися в спеціальних продуктах для поліпшення травлення, будучи хорошим адъювантом при запорах і здутті живота. Зміцнює імунну систему і допомагає виводити токсини.
Це дуже допомагає під час іспитів або коли ми докладаємо інтенсивні інтелектуальні зусилля, будучи багатими магнієм, вітамінним комплексом B, A, C та E. У той же час, лікування порошком зеленого вівса чудово в рази залучати фізичні та розумові зусилля.
Порошок спіруліни
Спіруліна - це водорість, відома своїми корисними властивостями, яка в основному вживається у формі таблеток, але в країнах Африки і Південної Америки її часто вживають у звичайній їжі. Містить білки, амінокислоти, фолієву кислоту, залізо, мідь, цинк, селен, фосфор, мідь, йод, кальцій, хром, вітаміни А, В, С, Е і F, протизапальні і знижують рівень холестерину кислоти.
Це допомагає кишкового транзиту, зміцнює імунну систему, подщелачиваєт організм, бореться з втомою, проблемами з вагою, допомагає шкірі і є надійним союзником навіть у випадках депресії.
Це потужний ад'ювант при анемії, а високий вміст білка є одним з суперпродуктів, особливо рекомендуються людям, чия дієта переважно вегетаріанська.
Порошок зеленого чаю - Матчу
Порошок зеленого чаю містить катехіни в кістках - дуже потужну категорію антиоксидантів. Антиоксиданти борються з впливом вільних радикалів на організм, тим самим знижуючи ризик захворювання.
Споживання матчу також корисно для печінки, із захисною роллю для неї. Деякі речовини, що містяться в порошку зеленого чаю, також стимулюють діяльність мозку, тим самим підвищуючи концентрацію, пам'ять і швидкість реакції.
Зелений чай може прискорити процес усунення зайвих кілограмів. Матчу може бути союзником у надії боротися із зайвими кілограмами.
Порошок зеленого чаю можна вживати у формі чаю, одержаного розчиненням 2 чайних ложок в чашці з 60 мл гарячої води.Важливо змішати чай дерев'яною ложкою, щоб не впливати на його властивості. Матчу також може бути використана в салатах, смузі або десертах.
Порошок капусти
Порошок капусти отримано, зневоднюючи листя капусти капусти. Так як ця капуста не зустрічається в магазинах протягом усього року, порошок може бути відмінною заміною.
Порошок капусти містить багато вітамінів і мінералів, починаючи від вітаміну А, До, З, В6 і закінчуючи марганцем, калієм, магнієм, міддю і кальцієм. У той же час вміст антиоксидантів також є високим.
Властивості порошку Кале включають в себе: зниження рівня холестерину, зниження ризику серцево-судинних захворювань, профілактику раку, захист зору, прискорення процесу усунення зайвих кілерів.
Порошок капусти можна вживати у вигляді смузі, сухих сніданків, соусів, супів і салатів.
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю