Секрети здорового харчування від китайців і японців
Китайська та японська дієта надзвичайно корисні, але не навмисно, а тому, що здорові продукти і спеції є частиною культури цих народів упродовж тисячоліть.
І китайців, і на японців дуже важко дивитися, найчастіше вони здаються молодше, ніж насправді. Багато в чому це пов'язано зі здоровим харчуванням, а також з активним способом життя.
Секрети здорового харчування від китайців і японців
Розкрийте секрети, якими володіють ці люди, і використовуйте їх для довгої, здорового життя.
Їжте в певні години, як це роблять китайці - китайський стіл святий, і це корисно для організму, який потребує регулярних прийомів їжі. Шлунку потрібно 4 години для перетравлення їжі рослинного походження і 6 годин для переварювання м'яса, тому було б ідеально скласти свою програму харчування у відповідності з часом, необхідним для перетравлення.
Їжте в тиші, як це роблять китайці - китайці, як і раніше шанують ритуал їжі і дають йому час добре пережовувати їжу.Слина містить багато ензимів, які сприяють процесу травлення, тому важливо добре пережовувати їжу, запобігати травлення, здуття живота , підвищену кислотність в шлунку та інші розлади травлення.
Їжте сезонні фрукти, як це роблять китайці - вітаміни і мінерали в сезонні фрукти і овочі необхідні для правильного функціонування організму. Китайці їдять сезонні фрукти і овочі і завжди воліють місцеві продукти.
Замінює спагетті піччю, як роблять японці - японці замість борошна їдять спагетті з гречаного борошна, званої пічкою. Ці спагеті ідеально підходять для людей, які страждають від непереносимості глютену, а також для тих, хто хоче уникнути високого глікемічного індексу продуктів з пшеничного борошна. Ще одна перевага пічних спагетті в тому, що вони легко засвоюються і запобігають здуття живота.
Пийте зелений чай , як це роблять японці - будь-яке блюдо завершується чашкою зеленого чаю в японській культурі. Антиоксидантні властивості зеленого чаю роблять його союзником здоров'я. Фахівці також стверджують, що зелений чай прискорює процес травлення, тому його можна вживати після тривалого прийому їжі. Щоб зробити його більш приємним, додайте краплю лимонного соку і, можливо, трохи натурального меду.
Їжте невеликими порціями, як роблять японці - японці завжди подають їжу в дуже маленьких мисочках. Вони завжди їдять саме те, що їм потрібно, навіть не зерна додаткового рису. Скорочення порцій має багато переваг для вас, починаючи від втрати ваги до запобігання проблем з травленням або навіть серця. Щоб було легше зменшувати порції їжі, поміняйте посуд і миски, з яких ви їсте, на більш дрібні.
Їжте більше, як японці - в Японії рідко їдять червоне м'ясо, але риба - це зірка. У формі суші або в інших стравах рибу регулярно їдять японці.
- Гормональні проблеми у чоловіківhttps://doc.ro/sanatate/problemele-hormonale-la-barbatiЧитати статтю
- Змінюється парадигма в терапії першої лінії раку легенів?https://doc.ro/sanatate/se-schimba-paradigma-in-terapia-de-prima-linie-a-cancerului-pulmonarЧитати статтю