Продавець ⭐FRESH⭐-натуральні препарати та косметика розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
7150 відгуків
Актуальные цены и срок доставки уточняйте у менеджера
Алішера Навої 69, Київ, Україна
+380 (95) 682-34-54
⭐FRESH⭐-натуральні препарати і косметика

LZ ФОРУМ : В здорову дієту використовувати соняшникову олію або вершкове ?

Розвиток харчової промисловості і появою масло, жир майже повністю обмежені у використанні, і сьогодні він використовується в основному люди, які живуть у сільській місцевості і самих продуктів . Враховуючи, що використання жиру пов'язаний з багатьма сучасними хворобами , люди зазвичай купують нафтопродукти , думаючи, що це дасть великий внесок у ваше здоров'я.

Ви віддаєте перевагу є в повсякденному використанні мастила або масла ? Прийміть участь в обговоренні на LZ форумах і знайти корисні поради щодо здорової їжі !

 

Жири необхідні для нормального функціонування організму , але той факт , що вони здатні забезпечити як нормі і патології , в залежності від виду, виробничі процеси , способи використання і кількості ми є.

Масло або жир - що це здоровіше ?

Хоча сало вже давно не було в лету, досі хранитсяспоры про те, що корисно для здоров'я вживати в їжу - масло або жир . При згадці нафти , в основному відноситься до того, що найбільш широко використовуваний сьогодні - рафінована соняшникова .

Правда в тому , що сто років тому люди не використовували нафту і вони рідко стикаються з серцево-судинними захворюваннями . Інфаркт і вдарив склади тільки старі , але сьогодні все більше і більше людей, які вже в сорокові роки захворює від цих небезпечних захворювань.

Звичайно, це не єдина причина такої зміни , але трансжири з рафінованих олії та маргарину вважаються продукти, які підозрюються в цьому стані. Крім того, деякі фахівці відзначають, що жир є більш придатною для смаження , тому що вона стійка до високої температури , в той час нагріву нафти вивільняє велику кількість вільних радикалів, які , як було показано причиною таких захворювань, як атеросклероз і рак.

Позитивною стороною жиру

Сьогодні термін жир основному помилково асоціюється сжира в організмі і збільшення ваги тіла. Жирова тканина не тільки відбувається через надмірне споживання продуктів, багатих жирами , але переходячи споживання вуглеводів - цукор та макаронні вироби.

Слід зазначити, що жир не обов'язково означає, шкідливі для здоров'я. Людина не може жити без жиру і деякі з них дуже важливі для здоров'я. Коли ми завершити їх вигнали з їжі , заподіяну цілий ряд порушень , і в кінцевому підсумку смерть.

Жири є джерелом незамінних жирних кислот , в першу чергу омега - 3 і омега - 6, які наш організм не може виробляти його, так що воно повинно бути прийнято з їжею . Вірте чи ні , жири великі союзники в боротьбі з ожирінням , і мають важливе значення насамперед тому, що вони дозволяють засвоєнню вітамінів А, D , Е і К , захисту певних органів, зберегти здоров'я шкіри і зір, і забезпечити правильний розвиток тіла дітей. Звичайно, незалежно від типу використовуваного жиру .

Якщо дієта, заснована на продуктах тваринного походження і споживаються щодня червоне м'ясо , бекон, оброблене м'ясо , маргарин, рафіновані олії - гарантована поїздка до хвороби. З іншого боку, якщо його вводять в раціон hladnoceđena олійного насіння і горіхів ( волоські горіхи, Lesnica , мигдаль ) , то це буде великий внесок у збереження здоров'я .

Чому рафінована олія шкідливо?

На жаль, видобуток нафти у зв'язку з давніх часів різко змінюється. Сьогодні виробники нагрівають попкорн і зерна при високих температурах, коли втрачені поживні речовини , а потім вони додають хімічні речовини в маслі була стабільною в контакті з Сонце, повітря і тепло.

Люди зазвичай купують ці масла , в основному, тому що вони дешевші , але і тому , на відміну від hladnoceđenih , без запаху і смаку , а не «маска» смак улюблених страв. Очищені масла еквівалентно білий цукор і білу муку , так що стає ясно, що їх слід уникати . Було показано , що регулярне використання таких жиру збільшується рівень холестерину в крові , але також і ризик раку , зниження відповіді інсуліну порушує активність ферменту в печінці ...

Остерігайтеся насичених жирів !

Коли споживається у великих кількостях, насичені жири збільшують ризик закупорки артерій і тим самим інфаркт та інсульт . Крім того, ефект підвищення рівня холестерину в крові і сприяють інсульт зовнішній вигляд і інфаркту.

Ці жири містяться у продуктах тваринного походження , але і в деяких рослинних оліях , таких як пальмове , кокосове масло з кісточок (праворуч від долоні насіння), і масло какао. Це насправді масло при кімнатній температурі в твердому стані і повинна бути повністю з моєї дієти.

Ненасичені жири - Друзі організму

Ненасичені жири діляться на мононенасичені і поліненасичені , і повинен бути переважаючий тип жиру в збалансованій дієті, тому що він знижує ризик серцево-судинних захворювань . Мононенасичені жири містяться в оливковій і кунжутне і рапсове масло і авокадо і плодам з серцевиною . Джерела поліненасичені жири, кукурудзи, соняшнику, лляне і соєва олія.

Що масла слід використовувати в раціоні ?

Оливкова : останнім часом , це масло сприяє більш як ліки , ніж як запаси продуктів харчування і, дійсно, було доведено, що люди в кліматі, де щоденний раціон використовується рідко хворіють від раку товстої кишки, молочної залози і простати , а також хвороби серця. Оливкова олія має краще співвідношення омега і омега -3 -6 жирних кислот . Це корисно для профілактики і лікування гастриту і виразки дванадцятипалої кишки і від слабоумства , покращує травлення , сприяє виведенню жовчі, уповільнює процес старіння ... Щодня не повинні споживати більше, ніж дві столові ложки оливкової олії. І, звичайно , покупку необхідно прийняти до уваги той факт , що на етикетці написано додаткове незаймане оливкова олія , замість оливкової макухи .

Сезам : В макробіотиці це масло є домінуючим типом жиру. Це навіть використовувати для смаження , тому що вважається , щоб бути більш стійкою до високих температур . Звичайно , мова йде оhladnoceđenom масло. Азіатські культури є кунжутне масло використовується як засіб проти багатьох розладів , у тому числі серцево-судинні захворювання і рак. Крім того, бажано, щоб зміцнити імунну систему , зниження артеріального тиску і запобігання запалення. Може бути використаний в якості інструменту для шкіри і волосся.

Гарбуз : холодне пресування , гарбузове насіння отримали дуже корисне і смачне масло багате вітамінами А, В1 , В2, В6 , D, С, Е і К, мінерали і ненасичені жирні кислоти . Крім того, це масло багате білком , і позитивно впливає на весь організм . Його благотворний вплив особливо помітно у випадку захворювання передміхурової залози. Може використовуватися в якості приправи для салатів , соусів, на додаток до тортів ...

Олія з насіння винограду : Це масло досить добре, щоб протистояти високим температурам і потрапляє в одну з найбільш підходящих для випічки і смаження . Поліфеноли виноградних кісточок захищають клітини від шкідливих окислювальних вплив вільних радикалів , захищає кровоносні судини ототложения холестерину і зміцнюють стінки кровоносних судин, знижує ризик тромбозу. Масло виноградних кісточок підвищує рівень хороших і поганих знижує рівень холестерину, покращує зір , корисні в запобіганні раку,візків на простати і імпотенції і знімає симптоми , що супроводжують менопаузу. Він також має протизапальну дію, зменшує стрес і уповільнює процес старіння . Відмінно підходить для догляду за шкірою і профілактики розтяжок.

Соняшник : Це масло не має хороший баланс омега кислотами , але це скарбниця вітаміну Е. Олія холодного віджиму соняшникової має більш сильний смак і запах, так що це не точно , як і всі , але це добре для приготування їжі і стояти до теплової обробки . І найголовніше, відмінною профілактикою серцевих захворювань і підвищує імунітет .

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner