Правильні продукти при запорі
Багато людей скаржаться на явища млявого кишечника або запор. Відсоток жінок завжди більше. Хронічний запор причина повільності з-за неправильного раціону і призводить до порушення способу життя і настрої страждають від нього.
Рішення для боротьби з млявим споживання кишечника є правильною їжі регулювати травлення. І ті, які мають послаблюючі властивості. Це капуста , сливи , гарбуз , моркву , айву і яблука . Ще одна корисна звичка, яка повинна придбати страждають від хронічних запорів, приймає більше двох літрів води в день. Більшість з них підходять мінеральні води з невеликою кількістю солі. Перед їжею, особливо вранці натщесерце випити склянку теплої води, щоб стимулювати перистальтику.
Харчування у цієї проблеми повинен бути розділений на кілька невеликих порцій в день. Було б непогано обмежити споживання продуктів тваринного походження, таких як м'ясо , ковбаса , сир і сир .
Великою підмогою для вас буде щоденної фізичної активності, або принаймні 2-3 рази в тиждень. Ходити, плавати або на велосипеді - ви побачите гарні результати дуже скоро.
Іншою причиною відсутності правильного травлення може бути стрес. Бо, уникати стресових ситуацій і зберігати спокій. Нехай ніщо не відволікає вас.
Інший спосіб боротьби з повільність споживання трави , проносні засоби, такі як сенна , насіння льону , обліпихи. Їх слід використовувати з обережністю у поєднанні з правильним харчуванням, тому що якщо ви передозуванні вони втрачають свій ефект.
Бджоли мед також проносний засіб, який може бути включено в щоденному меню. Це вранці на порожній шлунок, змішана з чашкою гарячої води і декілька крапель лимона.
Ледачий кишечник відповідь для нашого способу життя. Якщо ми хочемо мати справу з ними, на всякий зміна звичок харчування є ключем до успіху.
- Твої суглоби відсутні? Не звинувачуй вчасно!https://doc.ro/sanatate/te-dor-articulatiile-nu-da-vina-doar-pe-vremeЧитати статтю
- Трав'яні засоби від синдрому подразненого кишечникаhttps://doc.ro/sanatate/remedii-naturiste-pentru-sindromul-de-colon-iritabilЧитати статтю